ΑΕΚ: Πηγαίνει χωρίς τον Χουλτ στο Ηράκλειο (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Πηγαίνει χωρίς τον Χουλτ στο Ηράκλειο (pic)

bet365

Ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής αφήνει τον Νίκλας Χουλτ εκτός αποστολής της Ένωσης για το ματς με τον ΟΦΗ.

Στο Ηράκλειο ταξιδεύει η ΑΕΚ ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ (19:15) για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάσιμο Καρέρα μετά την τελευταία προπόνηση στα Σπάτα δεν βρίσκεται το όνομα του Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός αριστερός μπακ ένιωσε μια ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο και ξεκίνησε θεραπεία, μένοντας νοκ-άουτ. Ο Καρέρα δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Ο Ιταλός κόουτς πήρε στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Μαχαίρας.

Εκτός έμειναν φυσικά και οι Αθανασιάδης, Γαλανόπουλος και Μπότος, οι οποίοι συνέχισαν το Σάββατο τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Τα πλάνα του Καρέρα για ΟΦΗ

Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ αναμένεται να επιστρέψει σε έναν σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Νέλσον Ολιβέιρα να ξεκινάει πιθανότατα στην κορυφή της επίθεσης. Οι άλλοι επικρατέστεροι δέκα είναι ο Μπάρκας κάτω από τα δοκάρια, Λόπες, Βράνιες, Σβάρνας ή Τσιγκρίνσκι και Μπακάκης στην άμυνα, Σιμάνσκι και Κρίστιτσιτς στο κέντρο, αριστερά ο Λιβάια, δεξιά ο Βέρντε και σε ελεύθερο ρόλο ο Μάνταλος.

Το ματς στο Ηράκλειο έχει χαρακτήρα «τελικού», όπως ανέφερε και στις χθεσινές του δηλώσεις ο Καρέρα. Η ΑΕΚ έμεινε στην ισοπαλία στην πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, χάνοντας μια τεράστια ευκαιρία να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ στη μάχη για τη 2η θέση. Έτσι, όπως γίνεται αντιληπτό, το διπλό στο «Γεντί Κουλέ» για την Ένωση αποτελεί μονόδρομος καθώς ο στόχος της 2ης θέσης είναι ιδιαιτέρως σημαντικός για τον σύλλογο, κάτι που έχει τονιστεί τόσο από τη διοίκηση όσο και από τον ίδιο τον Καρέρα στους παίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα