ΠΑΟΚ: Το δυνατό μήνυμα του Μίσιτς στους συμπαίκτες του!

ΠΑΟΚ: Το δυνατό μήνυμα του Μίσιτς στους συμπαίκτες του!

ΠΑΟΚ: Το δυνατό μήνυμα του Μίσιτς στους συμπαίκτες του!

bet365

Ο Κροάτης μέσος επικοινώνησε με τους συμπαίκτες του και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας τους «θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα»!

Ο Γιόσιπ Μίσιτς έγινε αποδέκτης δεκάδων μηνυμάτων συμπαράστασης από φορείς και πρόσωπα που του εξέφρασαν δημοσίως την συμπαράστασή τους στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και για το οποίο τη Δευτέρα (15/6) θα υποβληθεί σε εγχείρηση.

Ο Κροάτης μέσος επικοινώνησε με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι βρίσκονται στην Αθήνα για το παιχνίδι του Σαββάτου (13/6) κόντρα στον Παναθηναϊκό. Με το που η αποστολή του «Δικεφάλου» ολοκλήρωσε το δείπνο της, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, πως υπάρχει για εκείνους ένα μήνυμα από τον Γιόσιπ Μίσιτς.

Μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος, ο Κροάτης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας «θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα