Παναθηναϊκός: Να είναι ανταγωνιστικός και νικητής κόντρα στον ΠΑΟΚ (vid, pic)

Παναθηναϊκός: Να είναι ανταγωνιστικός και νικητής κόντρα στον ΠΑΟΚ (vid, pic)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Να είναι ανταγωνιστικός και νικητής κόντρα στον ΠΑΟΚ (vid, pic)

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ και στόχος για το «τριφύλλι» είναι το πρώτο «τρίποντο» στο μίνι πρωτάθλημα.

Kόντρα στις συνθήκες, ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και την δεύτερη αγωνιστική απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το «τριφύλλι» φιλοξενεί τον «δικέφαλο του βορρά» στο ΟΑΚΑ και ψάχνει το πρώτο «τρίποντο» στην διαδικασία.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το βράδυ της Παρασκευής και στην συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή.

Εντός βρίσκονται οι: Διούδης, Χριστογέωργος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Νάτζ, Ανουάρ, Σερπέζης, Μακέντα, Καμπετσής.

Ο Πούγγουρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, οι Περέα, Μπεκ έκαναν θεραπεία και ο Αποστολάκης ασκήσεις στο γυμναστήριο. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με «κορόιδο», έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με διπλό.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΝΤΕΚΑ

Όσον αφορά την ενδεκάδα, προβάδισμα έχουν οι: Διούδης κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Ινσούα, δεξί ο Γιόχανσον και ο Κολοβέτσιος με τον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Κουρμπέλης και Δώνης στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Νατζ η μεσοεπιθετική τριπλέτα και στην κορυφή ο Μακέντα. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί τόσο ο Αγιούμπ όσο και ο Ανουάρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα