ΠΑΕ Άρης: «Όσοι έκαναν άλλα όνειρα, ας αλλάξουν τώρα πλευρό»

ΠΑΕ Άρης: «Όσοι έκαναν άλλα όνειρα, ας αλλάξουν τώρα πλευρό»

ΠΑΕ Άρης: «Όσοι έκαναν άλλα όνειρα, ας αλλάξουν τώρα πλευρό»

bet365

Η συμμετοχή του Άρη στο Europa League της επόμενης περιόδου επισημοποιήθηκε μέσω εγγράφου που έστειλε η ΕΠΟ στην ΠΑΕ.
Στο τελευταίο διάστημα… ακούστηκαν και γράφηκαν πολλά για τις πιθανότητες αδειοδότησης της ΠΑΕ Άρης για συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ότι ο φάκελος των «κίτρινων» ήταν πλήρης. Βάσει της ελληνικής νομοθεσίας, δεν ήταν δυνατόν να ληφθούν υπόψη οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA για τις υποθέσεις των Σιστόν, Ούμπιντες και Πορτίγια κι έτσι ξεπεράστηκε το μοναδικό ζήτημα το οποίο θα μπορούσε να «αμφισβητήσει» την αδειοδότηση των «κίτρινων».
Πριν από λίγο μάλιστα, η ΕΠΟ ενημέρωσε εγγράφως την ΠΑΕ Άρης για την ευρωπαϊκή αδειοδότησή της. «Εγκρίθηκε από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ ο φάκελος της ΠΑΕ Άρης, όπως αναμενόταν άλλωστε, γιατί ήταν πλήρης. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία εξ’ αρχής. Όσοι έκαναν άλλα όνειρα ας αλλάξουν τώρα πλευρό», σχολίαζαν σχετικά οι «κίτρινοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα