ΠΑΕ Άρης: «Όσοι έκαναν άλλα όνειρα, ας αλλάξουν τώρα πλευρό»

ΠΑΕ Άρης: «Όσοι έκαναν άλλα όνειρα, ας αλλάξουν τώρα πλευρό»

Βασίλης Βλαχόπουλος
ΠΑΕ Άρης: «Όσοι έκαναν άλλα όνειρα, ας αλλάξουν τώρα πλευρό»

bet365

Η συμμετοχή του Άρη στο Europa League της επόμενης περιόδου επισημοποιήθηκε μέσω εγγράφου που έστειλε η ΕΠΟ στην ΠΑΕ.
Στο τελευταίο διάστημα… ακούστηκαν και γράφηκαν πολλά για τις πιθανότητες αδειοδότησης της ΠΑΕ Άρης για συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ότι ο φάκελος των «κίτρινων» ήταν πλήρης. Βάσει της ελληνικής νομοθεσίας, δεν ήταν δυνατόν να ληφθούν υπόψη οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA για τις υποθέσεις των Σιστόν, Ούμπιντες και Πορτίγια κι έτσι ξεπεράστηκε το μοναδικό ζήτημα το οποίο θα μπορούσε να «αμφισβητήσει» την αδειοδότηση των «κίτρινων».
Πριν από λίγο μάλιστα, η ΕΠΟ ενημέρωσε εγγράφως την ΠΑΕ Άρης για την ευρωπαϊκή αδειοδότησή της. «Εγκρίθηκε από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ ο φάκελος της ΠΑΕ Άρης, όπως αναμενόταν άλλωστε, γιατί ήταν πλήρης. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία εξ’ αρχής. Όσοι έκαναν άλλα όνειρα ας αλλάξουν τώρα πλευρό», σχολίαζαν σχετικά οι «κίτρινοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα