Βόλος: Πάει για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Ντένινγκ (vids)

Βόλος: Πάει για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Ντένινγκ (vids)

Γιώργος Ντυμένος
Βόλος: Πάει για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Ντένινγκ (vids)

bet365

Ο Βόλος έχει κάνει κρούση για τον 31χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό Εμάνουελ Ντένινγκ που αγωνίζεται στην Τίγκρε.
Το Κύπελλο Γερμανίας παίζει με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι Βολιώτες κοιτάζουν «ζεστά» την περίπτωση του Εμάνουελ Ντένινγκ που αγωνίζεται στην αργεντίνικη Τίγκρε και μένει ελεύθερος καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Ο Βόλος έχει κάνει κρούση στην πλευρά του παίκτη, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο 31χρονος Αργεντινός μπορεί να παίξει τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο, ενώ έχει τη δυνατότητα να προσφέρει και στην κορυφή της επίθεσης. Τη φετινή σεζόν μάλιστα μετράει 18 συμμετοχές και οκτώ γκολ.

Ο Ντένινγκ ξεκίνησε την καριέρα του στη Νιούελς, ενώ έχει περάσει τη σεζόν 2017-2018 και από την τουρκική Μαλάτιασπορ. Επίσης έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Σαν Μαρτίν και Σέρο Πορτένιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα