ΑΕΚ: Όλα όσα έγιναν (και ειπώθηκαν) στην επίσκεψη Μελισσανιδη στα Σπάτα!

ΑΕΚ: Όλα όσα έγιναν (και ειπώθηκαν) στην επίσκεψη Μελισσανιδη στα Σπάτα!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Όλα όσα έγιναν (και ειπώθηκαν) στην επίσκεψη Μελισσανιδη στα Σπάτα!

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ μίλησε στους παίκτες πριν την προπόνηση στα Σπάτα για τους δύο στόχους της Ένωσης, για τις μειώσεις στα συμβόλαια λόγω κορονοϊού αλλά και για τη συμπεριφορά τους.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πραγματοποίησε επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ το απόγευμα της Τετάρτης, συνοδευόμενος από τον Μηνά Λυσάνδρου. Ήταν η πρώτη παρουσία του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης στα Σπάτα μετά την επανέναρξη των προπονήσεων και στην αρχική του τοποθέτηση προς τους παίκτες ανέφερε:

«Εύχομαι να είστε όλοι καλά, περάσαμε όλοι μια δύσκολη περίοδο με τον κορονοιό, εύχομαι πάνω απ' όλα υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας και το κλαμπ είναι δίπλα σας σε οποίο πρόβλημα παρουσιαστεί», προσθέτοντας έπειτα σε ήρεμο τόνο για την εμφάνισή τους με τον Παναθηναϊκό:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά με τον Παναθηναϊκό αλλά έχουμε μπροστά μας δυο στόχους να πετύχουμε και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι και ότι μπορούμε να τους πετύχουμε».

Φυσικά μίλησε και για τα περιστατικά μεταξύ Βέρντε - Βράνιες, αλλά και του Σιμόες ο οποίος δεν έδωσε το χέρι του στον Καρέρα, επαναλαμβάνοντας ό,τι και ο Ίλια Ίβιτς: «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχουμε ξανά τέτοιες συμπεριφορές που προσβάλλουν και τους συμπαίκτες σας αλλά και τον σύλλογο».

Έπειτα αναφέρθηκε και στην πρόταση του συλλόγου για τις μειώσεις λόγω του κορονοϊού τονίζοντας: «Το κλαμπ αποφάσισε αυτό που λόγω της οικονομικής συγκυρίας επιτρέπει η FIFA και η UEFA γιατί η κατάσταση είναι πραγματικά πολύ δύσκολη και βήμα βήμα βλέπουμε πως εξελίσσονται τα πράγματα», σχολίασε, χωρίς έπειτα να υπάρξει κάποιος διάλογος. Μάλιστα πάνω σε αυτό το ζήτημα θα ακολουθηθεί μια διαδικασία με βάση τις οδηγίες της FIFA όπου κάθε παίκτης θα υπογράψει ξεχωριστά ένα ιδιωτικό συμφωνητικό.

Τέλος ο Μελισσανίδης ζήτησε «δυνατή προσπάθεια από όλους στη συνέχεια των πλέι οφ» και αποχώρησε για να ξεκινήσει στη συνέχεια η προπόνηση. Γενικότερα ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ήταν πολύ ήρεμος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ενώ στη συνέχεια μίλησε και με τον Ίλια Ίβιτς για τα θέματα του αγωνιστικού σχεδιασμού, αλλά και με τον Μηνά Λυσάνδρου για το ζήτημα των έργων στα Σπάτα με την επέκταση του προπονητικού κέντρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα