Αλένιτσεφ: «Εύχομαι ο Καρέρα να κάνει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια»

Αλένιτσεφ: «Εύχομαι ο Καρέρα να κάνει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια»

Κώστας Τόπας
Αλένιτσεφ: «Εύχομαι ο Καρέρα να κάνει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια»

bet365

Ο πρώην συνεργάτης του Μάσιμο Καρέρα, Ντμίτρο Αλένιτσεφ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιταλό τεχνικό, στέλνοντας του τις ευχές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Sportingbet.gr: Ακόμα περισσότερες επιλογές για το κουπόνι σου |21+

Ο Ντμίτρο Αλένιτσεφ, ο οποίος είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 με την Πόρτο, είχε προσλάβει ως βοηθό του τον Καρέρα όταν ήταν προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας. Επειτα, ο νυν τεχνικός του Δικεφάλου, πήρε τη θέση του και ανέλαβε αυτός ως πρώτος προπονητής τα ηνία του συλλόγου, οδηγώντας την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, το 2017, μετά από 16 χρόνια.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, στο τηλεοπτικό κανάλι Россия 24, ο Αλένιτσεφ αποθέωσε τον Μάσιμο Καρέρα και του ευχήθηκε να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος με την Ενωση.

«Όταν έφυγα από την Σπαρτάκ, με τον Μάσιμο ανταλλάσσαμε SMS για δύο τρεις μήνες, έδινε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον κατά τη διάρκεια των διακοπών. Μετά βρεθήκαμε τυχαία στο Ντουμπάϊ, μιλήσαμε για το ποδόσφαιρο και θυμηθήκαμε τη Σπαρτάκ. Δεν είναι μυστικό ότι είχε έρθει μετά από δική μου πρωτοβουλία. Αυτός ο άνθρωπος έχει μεγάλη εμπειρία ως ποδοσφαιριστής παίζοντας με τη Γιουβέντους και στη συνέχεια είχε καρποφόρα συνεργασία με τον Κόντε σε σύλλογο και Εθνική.

Πετάξαμε με τον Σεργκέι Ροντιόνοφ στη Γαλλία για να διαπραγματευτούμε μαζί του κατά τη διάρκεια του Euro. Ο Μάσιμο δέχτηκε με ευχαρίστηση την πρότασή μας, υπόγραψε και ήρθε να δουλέψει στην Σπαρτάκ. Ξέρω ότι τώρα δουλεύει με επιτυχία στην ΑΕΚ. Του εύχομαι ειλικρινά να κάνει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια, όπως έκανε και τη Σπαρτάκ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα