Η Ναντ τον στέλνει στην Καέν αλλά ο Μπα θέλει Άρη

Η Ναντ τον στέλνει στην Καέν αλλά ο Μπα θέλει Άρη

Gazzetta team
Η Ναντ τον στέλνει στην Καέν αλλά ο Μπα θέλει Άρη

bet365

Ο Αμπού Μπα θέλει την ανανέωση του δανεισμού του στον Άρη, αλλά η Ναντ φέρεται να έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με την Καέν.

Πρόσφατα ο ίδιος ο Γάλλος μέσος συζήτησε με τους ανθρώπους του Άρη και εξέφρασε την επιθυμία παραμονής του στην ομάδα. Μέχρι στιγμής, οι «κίτρινοι» δεν έχουν αποφασίσει για το μέλλον του, αλλά προσανατολίζονται στη σκέψη μη επέκτασης του δανεισμού του. Πέραν τούτου, στην παρούσα φάση δεν έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε κάθε μεταγραφική κίνηση λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA.

Σύμφωνα με σημερινό (9/6) δημοσίευμα της ιστοσελίδας «www.sport.fr», η Ναντ δείχνει διατεθειμένη να τον παραχωρήσει υπό τη μορφή δανεισμού στην Καέν. Το συμβόλαιο του Μπα με τη Ναντ λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα