Παναθηναϊκός: Ασφάλεια με Κολοβέτσιο και Σένκεφελντ, αλλά...

Παναθηναϊκός: Ασφάλεια με Κολοβέτσιο και Σένκεφελντ, αλλά...

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Ασφάλεια με Κολοβέτσιο και Σένκεφελντ, αλλά...

bet365

Η άμυνα του Παναθηναϊκού βρέθηκε σε καλή μέρα με σωστές τοποθετήσεις απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όμως οι στόπερ του «τριφυλλιού» τιμωρήθηκαν από την ποιότητα των Ολιβέιρα και Λιβάγια.

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Ο σοβαρός, πειθαρχημένος και οργανωμένος Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός πως φυσικά δεν είχε το κίνητρο της ΑΕΚ για τη 2η θέση και δεν διεκδικεί τίποτα πέρα την ευθύνη να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός για το όνομα του συλλόγου, κρατάει αρκετά θετικά από τη βραδιά της Κυριακής.

Ένα από αυτά είναι η εμφάνιση των κεντρικών αμυντικών του, με τους Κολοβέτσιο και Σένκεφελντ να είναι θετικοί στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης.

Για τον Ολλανδό στόπερ έχουν ειπωθεί αρκετά και τον προηγούμενο καιρό και συνεχίζουν να ισχύουν. Αποπνέει σιγουριά, ηρεμία, είναι καλός χειριστής της μπάλας με τα πόδια, έχει κορμί που του επιτρέπει να προστατεύσει σωστά τη μπάλα και γενικότερα χαρακτηρίζεται αποτελεσματικός ακόμα και στο ένας με έναν.

Ο «Κόλο» πήρε φανέλα βασικού από τον Γιώργο Δώνη και η εμπειρία του ήταν εκείνη που τον καθοδήγησε στο ματς με την «Ένωση». Σωστές τοποθετήσεις, σωστή παρακολούθηση των φάσεων και παρεμβάσεις, δίχως να παρασύρεται από τη φορά του ή να μην έχει ισορροπία.

Το δίδυμο των στόπερ του «τριφυλλιού» κατάφερε ν' αντιμετωπίσει σωστά τις καταστάσεις που προέκυψαν ακόμα κι αν η ΑΕΚ επέλεξε κυρίως την ταχύτητα στο πρώτο μέρος. Είχαν, φυσικά, την βοήθεια των Ινσούα και Γιόχανσον που διένυσαν πολλά χιλιόμετρα και συμμετείχαν όπως το έχουν συνηθίσει και στο επιθετικό κομμάτι με συνεχείς προωθήσεις.

Ο Αργεντινός ήταν ο γνωστός «ταλιμπάν» σε σημείο να πιέζει πολύ τον εαυτό του για να τρέξει πίσω και να σταματήσει τις προσπάθειες, ενώ, ο Σουηδός βρέθηκε σε μια θέση που όταν δεν είχε στήριγμα από τον Αγιούμπ, ο χώρος μπροστά του έμενε κενός και σκεφτόταν αν θα έπαιρνε το ρίσκο ή όχι...

Η ΑΕΚ κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και να φτάσει κοντά και σ' ένα δεύτερο, στις δύο στιγμές που έγιναν πράγματα στα οποία οι «πράσινοι» θα μπορούσαν εύκολα να έχουν πολύ καλύτερη λειτουργία. Αλλά δίχως τα λάθη, δεν θα υπήρχαν και γκολ στο ποδόσφαιρο γενικότερα...

Η ποιότητα του Ολιβέιρα και ο τρόπος που έπαιξε πλάτη τον Σένκεφελντ μέχρι να μοιράσει στον Λιβάγια αριστερά κι εκεί να μην κάνει αποφασιστικό μαρκάρισμα ο Γιόχανσον, ήταν η μια στιγμή.

Η άλλη, προς το φινάλε με την κεφαλιά του Μάνταλου, ναι μεν ξεκίνησε σωστά με τον Κολοβέτσιο να κόβει το χαμηλό γύρισμα, όμως ο αρχηγός της ΑΕΚ «χάνεται» στη μικρή περιοχή από τους παίκτες του Δώνη. Ο Γιόχανσον πρόλαβε να τον πιέσει και να τον εμποδίσει να κάνει την κεφαλιά έτσι όπως θα ήθελε ώστε να σκοράρει στην εστία του Διούδη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα