Βαλμπουενά: «Είχαμε δυνατή ψυχολογία και πνεύμα νικητή»

Gazzetta team
Βαλμπουενά: «Είχαμε δυνατή ψυχολογία και πνεύμα νικητή»

bet365

Στο πνεύμα νικητή, αλλά και το ότι ο ένας έπαιζε για τον άλλον στάθηκε ο Ματιέ Βαλμπουενά μιλώντας για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Ο Γάλλος που έκανε την ασίστ στο γκολ του Ελ Αραμπί και το οποίο έκρινε το ντέρμπι της Τούμπας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ανέφερε τα εξής: «Το πιο σημαντικό πράγμα που είχαμε σήμερα εκτός από την ποιότητα ήταν το ομαδικό πνεύμα. Παίξαμε ο καθένας για τον συμπαίκτη του και είχαμε πάρα πολύ καλή ψυχολογία. Αυτό το πνεύμα πρέπει να διατηρήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε ακόμα εννιά αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, μπήκαμε πολύ δυνατά όμως το πιο σημαντικό ήταν ότι είχαμε δυνατή ψυχολογία και πνεύμα νικητή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα