Αισιοδοξία στον Άρη για την παραμονή των Κόρχουτ, Λάρσον

Αισιοδοξία στον Άρη για την παραμονή των Κόρχουτ, Λάρσον

Gazzetta team
Αισιοδοξία στον Άρη για την παραμονή των Κόρχουτ, Λάρσον

bet365

Ο Άρης θέλει να κρατήσει τον βασικό κορμό της ομάδας ενόψει της ερχόμενης σεζόν, προς αυτήν την κατεύθυνση έγιναν συναντήσεις με τους Μιχάι Κόρχουτ, Ντάνι Λάρσον και υπάρχει αισιοδοξία για το αίσιο τέλος των υποθέσεων.

Στις επαφές των Θόδωρου Καρυπίδη, Άγγελου Χαριστέα με τους ποδοσφαιριστές τέθηκε τόσο το ζήτημα της μείωσης των συμβολαίων όσο και της επέκτασης των συνεργασιών για τουλάχιστον έναν χρόνο. Οι προτάσεις του Άρη είναι ξεκάθαρες καθώς από τη μία πλευρά υπάρχουν οι υποχρεωτικές μειώσεις των συμβολαίων λόγω της οικονομικής ζημίας που υπέστη η ΠΑΕ και από την άλλη, η δυνατότητα εξάλειψης κάθε ποσοστού μείωσης στην περίπτωση που η ομάδα υλοποιήσει τους αγωνιστικούς στόχους της. Προς αυτήν την κατεύθυνση, έγιναν συναντήσεις με τους Μιχάι Κόρχουτ, Ντάνι Λάρσον δεδομένου του ότι οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο πλάνο της ερχόμενης σεζόν. Οι τελικές επαφές θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα, στον Άρη ωστόσο νιώθουν αισιοδοξία για τελικές συμφωνίες.

Μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ θα ακολουθήσουν οι συναντήσεις με τους Χαβιέρ Ματίγια, Χουλιάν Κουέστα, Μπράουν Ιντέγε και Ούγκο Σόουζα. Η περίπτωση του πρώτου βρίσκεται στο τελικό στάδιο καθώς ο Άρης διατύπωσε τις προτάσεις του και περιμένει την απάντηση του Ισπανού μέσου. Στη νέα συνάντηση θα φανεί αν μπορεί να καλυφθεί η οικονομική απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές. Σε ότι αφορά τους άλλους τρεις, επίσημες προτάσεις δεν κατατέθηκαν ακόμη κι αυτό θα γίνει στις συναντήσεις που ήδη έχουν προγραμματιστεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα