ΑΕΚ: Τσιγκρίνσκι: «Δύσκολα πάντα με Παναθηναϊκό»! (Vid)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Τσιγκρίνσκι: «Δύσκολα πάντα με Παναθηναϊκό»! (Vid)

bet365

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός μίλησε για το μίνι πρωτάθλημα που έρχεται, για το ντέρμπι με τους «πράσινους», την απουσία του κόσμου και την εμπειρία που έχουν σε αυτές τις συνθήκες αλλά και για το Κύπελλο!

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη με αφορμή την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης στο ΟΠΑΠ TV παραχώρησε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός εστίασε στο νέο ξεκίνημα στο ποδόσφαιρο και στα playoffs μιλώντας για το στόχο της ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώτη αναμέτρηση της Ένωσης με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

«Από την εμπειρία μου στα χρόνια που βρίσκομαι εδώ είναι πάντα δύσκολοι οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό», είπε μεταξύ άλλων ο «Τσίγκρι» ο οποίος όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο αναφέρθηκε στο Κύπελλο, στα υπόλοιπα ματς του μίνι πρωταθλήματος αλλά και στο γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν οπαδοί.

Σ' αυτό το σημείο αφού πρώτα ξεκαθάρισε ότι δεν είναι καθόλου ωραίο για τον ποδοσφαιριστή αφού ο οπαδός αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τους ίδιους, έπειτα δεν παρέλειψε να εξηγήσει γελώντας ότι ευτυχώς στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν την εμπειρία από τέτοιες αναμετρήσεις, δίχως παρουσία κόσμου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα