Αναμενόμενη οφειλή ύψους 750.000 ευρώ και από τον Οριόλ στην ΠΑΕ Άρης

Αναμενόμενη οφειλή ύψους 750.000 ευρώ και από τον Οριόλ στην ΠΑΕ Άρης

Gazzetta team
Αναμενόμενη οφειλή ύψους 750.000 ευρώ και από τον Οριόλ στην ΠΑΕ Άρης

bet365

Ο Άρης έχει να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος και στο πλαίσιο αυτό μπήκε και ο Οριόλ Λοθάνο καθώς έφτασε στην ΠΑΕ Άρης σχετικό έγγραφο από τη FIFA βάσει του οποίου θα πρέπει να διευθετηθεί μεγάλη οφειλή (750.000) απέναντι στον Ισπανό κεντρικό αμυντικό.

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Ο Οριόλ Λοθάνο είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη το καλοκαίρι του 2010 με απολαβές περί των 300.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας. Αγωνίστηκε ελάχιστα, ωστόσο η τότε διοίκηση των «κίτρινων» δεν είχε φροντίσει να βρει συμβιβαστική λύση, ενώ ο παίκτης συνέχισε την καριέρα του στη Μούρθια.

Συνέπεια αυτής της κατάστασης ήταν να αποταθεί ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός στη FIFA μέσω των οργάνων της οποίας διεκδίκησε τα χρήματά του. Ο Οριόλ δικαιώθηκε στο αρμόδιο όργανο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καθώς του επιδίκασε το ποσό των 750.000 ευρώ και πλέον ζητάει τα χρήματά του από τη νέα ΠΑΕ Άρης, όπως δηλαδή έπραξαν και οι Σιστόν, Πορτίγια, Ούμπιντες.

Οι άνθρωποι του Άρη γνώριζαν την περίπτωση του Οριόλ και για την ακρίβεια ήταν μία από τις υποθέσεις που είχαν αναφέρει στη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Στη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί τότε, οι επιτελείς της ΠΑΕ Άρης είχαν καταθέσει όλο τον φάκελο των οικονομικών υποθέσεων που αφορούν την παλιά εταιρία και φυσικά είχαν ζητήσει να δοθεί συνολική λύση στο πρόβλημα μιας και πρόκειται για ζητήματα τα οποία αφορούν την παλιά ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα