ΟΦΗ: Το «αντίο» του Ντίνα (pic)

ΟΦΗ: Το «αντίο» του Ντίνα (pic)

Gazzetta team
ΟΦΗ: Το «αντίο» του Ντίνα (pic)

bet365

Ο Θανάσης Ντίνας αποχώρησε μετά από 2,5 χρόνια από τον ΟΦΗ κι αποχαιρέτησε με ένα ωραίο μήνυμα την ομάδα της Κρήτης.

Συγκεκριμένα ανέβασε φωτογραφία στο Instagram κι έγραψε:

«Ένα μεγάλο κεφάλαιο στη καριέρα μου έκλεισε σήμερα. Από τα σημαντικότερα και τα πιο όμορφα χρόνια της πορείας μου στο ποδόσφαιρο χάρη στον ΟΦΗ!!!! Μπορώ να γράψω και να πω τόσα πολλά για όλα αυτά τα χρόνια αλλά δεν θέλω να γίνω κουραστικός. Σημασία έχει να φεύγεις από κάπου γεμάτος γι' αυτά που έδωσες αλλά και αυτά που πήρες! Σας ευχαριστώ όλους εσάς που δεν σταματήσατε στιγμή να στηρίζετε εμένα και την ομάδα ό,τι και να συνέβαινε από την αρχή που ήρθα!!! Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή συνέχεια στον ΟΦΗ!!!!».

Ενα μεγαλο κεφαλαιο στη καριερα μου εκλεισε σημερα. Απο τα σημαντικοτερα και τα πιο ομορφα χρονια της πορειας μου στο ποδοσφαιρο χαρη στον ΟΦΗ!!!! Μπορω να γραψω και να πω τοσα πολλα για ολα αυτα τα χρονια αλλα δν θελω να γινω κουραστικος. Σημασια εχει να φευγεις απο καπου γεματος για αυτα που εδωσες αλλα και αυτα που πηρες! Σας ευχαριστω ολους εσας που δν σταματησατε στιγμη να στηριζετε εμενα και την ομαδα οτι και να συνεβαινε απο την αρχη που ηρθα!!! Καλο καλοκαιρι σε ολους και καλη συνεχεια στον ΟΦΗ!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Dinas (@dinasthanasis) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα