Μαρτίνς: «Ψυχικά και σωματικά έτοιμοι για την επιστροφή» (pic)

Μαρτίνς: «Ψυχικά και σωματικά έτοιμοι για την επιστροφή» (pic)

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Ψυχικά και σωματικά έτοιμοι για την επιστροφή» (pic)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε αποφασισμένος και πανέτοιμος για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην αγωνιστική δράση ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τα πλέι οφ της Super League ξεκινάνε αυτό το σαββατοκύριακο με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει την Κυριακή στην Τούμπα για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε την ανυπομονησία του για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, τονίζοντας ότι αυτός και οι παίκτες του είναι ψυχικά και σωματικά έτοιμοι για την επιστροφή στο γήπεδο.

«Η στιγμή που περιμέναμε έρχεται! Είμαστε ψυχικά και σωματικά έτοιμοι για την επιστροφή του πρωταθλήματος. Ανυπομονούμε για την επιστροφή μας στο γήπεδο και να σας κάνουμε υπερήφανους», έγραψε στο twitter.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα