Ο αστερίσκος των (τουλάχιστον) 3.7εκ. ευρώ

Ο αστερίσκος των (τουλάχιστον) 3.7εκ. ευρώ

Ο αστερίσκος των (τουλάχιστον) 3.7εκ. ευρώ

bet365

Οι προτάσεις του Άρη στους ποδοσφαιριστές για μείωση των συμβολαίων τους έχουν έναν αστερίσκο. Αυτός αφορά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, έναν στόχο ο οποίος αν υλοποιηθεί θα αλλάξει το αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο της ομάδας.

Η Bundesliga παίζει με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προφανώς, στην παρούσα στιγμή, φαντάζει πολύ πρώιμη κάθε σχετική συζήτηση καθώς η αγωνιστική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Άρης έχει το μυαλό του (κυρίως) στον Κύπελλο Ελλάδας και η επόμενη σεζόν φαντάζει πολύ μακρινή. Ωστόσο, η ευρωπαϊκή συμμετοχή της επόμενης χρονιάς αναφέρθηκε από τους ίδιους τους ανθρώπους του Άρη στη διάρκεια της πρώτης συζήτησης με τους ποδοσφαιριστές για τη μείωση των συμβολαίων τους. Για την ακρίβεια, αφού σημειώθηκε το επίπεδο της μείωσης που έχουν κατά νου οι «κίτρινοι», τονίστηκε ότι στην περίπτωση που η ομάδα εξασφαλίσει θέση στους ομίλους του Europa League, αυτομάτως θα πάψουν να ισχύουν οι μειώσεις.

Η αναφορά δεν έγινε τυχαία. Και πέρυσι ο Άρης κυνήγησε αυτήν την πρόκριση, γι’ αυτό χρειάστηκε χρόνο για να συμβιβαστεί και τελικώς να ξεπεράσει εκείνον τον αποκλεισμό από τη Μόλντε. Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League κρύβει ένα «πακέτο» τουλάχιστον πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Στην πραγματικότητα, τα χρήματα είναι πολλά περισσότερα αν συνυπολογίσει κανείς αυτά που έπονται μιας συμμετοχής σε γκρουπ ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Για παράδειγμα, πέρυσι ο Άρης εξασφάλισε 540.000 ευρώ μόνο από τις συμμετοχές του στον δεύτερο και τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, πέραν των υπολοίπων εσόδων (εισιτήρια κ.α.). Αν προκρινόταν έναντι της Μόλντε θα εξασφάλιζε επιπλέον 300.000 ευρώ και στο ενδεχόμενο συμμετοχής του στους ομίλους του Europa League θα καρπωνόταν 2.9 εκατομμύρια ευρώ. Μπαίνοντας δηλαδή στους ομίλους του Europa League ήδη θα είχε εξασφαλίσει συνολικά ποσό άνω των 3.7 εκατομμυρίων ευρώ, πέραν (επαναλαμβάνουμε) των άλλων εσόδων.

Αν λοιπόν η κατάκτηση ενός τίτλου μπορεί να αλλάξει τα πάντα στο εσωτερικό του συλλόγου, η εξασφάλιση της συμμετοχής σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι σαφές ότι θα αναβαθμίσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Γι’ αυτόν τον λόγο, μπήκε αυτός ο αστερίσκος στις προτάσεις που κατατέθηκαν στους παίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα