Oλοταχώς προς Νότιγχαμ ο Γιόχανσον!

Gazzetta team
Oλοταχώς προς Νότιγχαμ ο Γιόχανσον!

bet365

Πολύ κοντά στη Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ο Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος τον επόμενο μήνα μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία διεδικεί εφέτος με αξιώσεις τον προβιβασμό της στην Premier League είτε με «απευθείας» άνοδο στη regular season είτε μέσω των play offs, θα είναι πιθανότατα ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος τον επόμενο μήνα μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό μετά από τρία χρόνια στους Πράσινους. Oι δυο πλευρές έχουν φτάσει πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία και θα είναι έκπληξη αν τελικά ο 28χρονος Σουηδός (70 συμμετοχές - 5 γκολ - 4 ασίστ στον Παναθηναϊκό) δεν υπογράψει στην ιστορική αγγλική ομάδα.

Αν επισφραγιστεί το deal, η Νότιγχαμ θα είναι ο τέταρτος σταθμός στην καριέρα του Γιόχανσον μετά από την Κάλμαρ (από την οποία αναδείχθηκε), την Αλκμααρ (πέντε χρόνια) και τον Παναθηναϊκό (τρία χρόνια).

H Nότιγχαμ βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Championhsip (εντός ζώνης play offs), έχοντας απόσταση πέντε βαθμών από την 7η Μπρίστολ και έξι βαθμών από τις Κάρντιφ, Μίλγουολ που ισοβαθμούν στην όγδοη θέση. Απομένουν εννιά αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος και «απευθείας» κερδίζουν τον πολυπόθητη προβιβασμό στην Premier League οι δύο πρώτοι, από τους οποίους η Νότιγχαμ απέχει δέκα και έντεκα βαθμούς (Γουέστ Μπρομ. και Λιντς αντίστοιχα).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα