ΟΦΗ: Εδωσαν αίμα, έδωσαν ζωή!

ΟΦΗ: Εδωσαν αίμα, έδωσαν ζωή!

Gazzetta team
ΟΦΗ: Εδωσαν αίμα, έδωσαν ζωή!

bet365

Στην Πλατεία Ελευθερίας βρέθηκε ο Γιώργος Σίμος και ποδοσφαιριστές της ομάδας προκειμένου να δώσουν αίμα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργάνωσαν “Το Χαμόγελο του Παιδιού” @xamogelotoupaidiou με το Υπουργείο Υγείας και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο πλαίσιο της διαδικτυακής καμπάνιας “Ζήσε Αθλητικά”.

Το πρωί της Κυριακής (31/5) αντιπροσωπεία της ομάδας μας αποτελούμενη από τον προπονητή, κ. Γιώργο Σίμο, τον υπεύθυνο του γραφείου διασύνδεσης ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Παύλο Αδάμο και τους ποδοσφαιριστές, Παναγιώτη Δεληγιαννίδη @deligiannidis , Νίκο Κοροβέση @nikos_korovesis , Νίκο Μαρινάκη, Ανέστη Νάστο @anestis.nastos και Δημήτρη Σωτηρίου @sotiriou_dimitris , βρέθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας, δίνοντας δυναμικό “παρών” στη δράση”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα