Δάρας: «Οι ομάδες καλούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη»

Gazzetta team
Δάρας: «Οι ομάδες καλούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη»

bet365

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου αναφέρθηκε στο κόστος των υγειονομικών πρωτοκόλλων ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος
Για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ακολουθηθούν στην SL και το ενδεχόμενο να υπάρξουν φίλαθλοι στα γήπεδα, μίλησε ο Χρήστος Δάρας, πρόεδρος του Πανιωνίου, στο Metropolis.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τις απαιτήσεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου και το υψηλό κόστος: «Το υγειονομικό πρωτόκολλο είναι πολύ αυστηρό, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρήσουμε. Το θέμα είναι το οικονομικό. Απαιτούνται 60-70 χιλιάδες ευρώ για να εφαρμοστεί το πρωτόκολλο. Υποσχέθηκαν ότι θα τα αναλάβει η Super League, δεν τα ανέλαβε. Είπαν ότι η ασφαλιστική εταιρεία που καλύπτει τη Λίγκα θα μπορούσε να ασφαλίσει και τυχόν πρόβλημα που θα παρουσιαζόταν στην πορεία. Το να μην έχει αστική και νομική ευθύνη ο πρόεδρος της κάθε ομάδας αν κάποιος παίκτης κολλήσει. Δεν έγινε αυτό. Σε κάθε περίπτωση πανδημίας, η ομάδα δεν καλύπτεται για αστικά και νομικά θέματα. Η κυβέρνηση δεν βάζει το χέρι στην τσέπη. Καλούμαστε για άλλη μια φορά οι ομάδες να βάλουμε το χέρι βαθιά στην τσέπη για να καλύψουμε τα έξοδα».
Για την πρόταση παρουσίας κόσμου στα γήπεδα: «Θα μπορούσαμε να έχουμε παιχνίδια με κόσμο. Δημιουργείται όμως το εξής πρόβλημα. Σε αυτούς που έχουν διαρκείας τι θα πουν όμως; Ότι ο ένας θα μπει και ο άλλος δεν θα μπει; Υγειονομικά το εγκρίνω. Στον ανοικτό χώρο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Γνώμη μου είναι πως μπορούμε να βάλουμε και 30% και παραπάνω ίσως. Έστω και το 20% είναι μια ένεση και για τους φιλάθλους και για τις ομάδες. Είναι πολύ άσχημο να παίζουν οι ομάδες σε κενές κερκίδες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα