ΠΑΟΚ: «Ενα μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει πολλά»

ΠΑΟΚ: «Ενα μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει πολλά»

bet365

Η αναφορά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στην πρεμιέρα των playoffs και το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής (7/6) στο γήπεδο της Τούμπας.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η μίνι προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και των playoffs. Η ποδοσφαιρική δράση ξαναρχίζει και όπως σημειώνει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στη σημερινή ενημέρωσή της «ο Αμπέλ Φερέιρα με τους παίκτες του καλούνται να είναι έτοιμοι για την επανέναρξη, η οποία έρχεται με ένα μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει πολλά».

Η αναφορά των νταμπλούχων Ελλάδας είναι ξεκάθαρη και δείχνει το κλίμα, αλλά και τη διάθεση, με την οποία προσεγγίζουν το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο κύβος ερρίφθη. Η Super League ξεκινάει και πάλι και πλέον το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα των Play Offs κόντρα στον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή (07.06, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Το τοπίο μετά την επιστροφή στις προπονήσεις ήταν θολό. Πλέον όμως όλα είναι ξεκάθαρα. Η ποδοσφαιρική δράση ξαναρχίζει και ο Αμπέλ Φερέιρα με τους παίκτες του καλούνται να είναι έτοιμοι για την επανέναρξη, η οποία έρχεται με ένα μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει πολλά.

Η προπόνηση της Παρασκευής (29.05) είχε και πάλι δουλειά σε όλους τους τομείς.

Πρώτα γυμναστική και τρέξιμο και στη συνέχεια παιχνίδια κυκλοφορίας και κατοχής της μπάλας και δίτερμα.

Το Σάββατο (30.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα