Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν αλλάζει την πετυχημένη συνταγή, το 4-3-3 παραμένει σε πρώτο πλάνο για την Τούμπα...

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν αλλάζει την πετυχημένη συνταγή, το 4-3-3 παραμένει σε πρώτο πλάνο για την Τούμπα...

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν αλλάζει την πετυχημένη συνταγή, το 4-3-3 παραμένει σε πρώτο πλάνο για την Τούμπα...

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τον Ολυμπιακό για την επόμενη αγωνιστική πρόκληση, αυτή των πλέι οφ, όπου σε πρώτη φάση θα βασιστεί στα δυνατά του... όπλα και δείχνει προτίμηση σε συγκεκριμένη διάταξη.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την διαδικασία των πλέι οφ έχοντας μεν ένα +14, όμως από την άλλη πηγαίνει στην Τούμπα για να ξαναπαίξει με τον ΠΑΟΚ. Ένα παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ, που έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι και που δεν θα είναι εύκολο.

Σε αυτήν την φάση άλλωστε η επανέναρξη θα είναι με ματς ειδικών συνθηκών καθότι οι ομάδες ήταν παροπλισμένες αγωνιστικά από τα μέσα Μαρτίου και μετά λόγω της πανδημίας ενώ έμειναν και για ένα μεγάλο διάστημα χωρίς προπονήσεις. Όλα αυτά θα παίξουν τον ρόλο τους και φυσικά τα δεδομένα αυτά τα έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ακόμα και μία Τούμπα με ένα 20% πληρότητας θα έχει διαφορά από μία άδεια Τούμπα. Άλλο κλίμα συναντά κανείς με κόσμο και άλλο χωρίς. Όλα αυτά βέβαια τα έχει βιώσει φέτος ο Ολυμπιακός. Έχει μπει από νωρίς σε διαδικασία δύσκολων προκριματικών, έχει παίξει συνεχόμενα ματς, έχει παίξει σε αγώνες χωρίς κόσμο στο γήπεδό του και έχει προλάβει να παίξει και τον αγώνα με την Γουλβς εν μέσω κορονοϊού. Κοινώς έχει δοκιμαστεί σε πολλά επίπεδα και προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας προπονητής που δύσκολα αποχωρίζεται τις πετυχημένες του... συνταγές. Που δεν λειτουργεί παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις ακραία από πλευράς αλλαγών. Σε πρώτη φάση και με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα θέλει στα τρία πρώτα ματς των πλέι οφ να μπει έχοντας μόνο θετικά αποτελέσματα ο Πορτογάλος δείχνει πως θα στηριχθεί στα βασικά του όπλα. Στους παίκτες που του έβγαλαν σχεδόν όλη την χρονιά.

Με έναν σχηματισμό 4-3-3 και μία πρώτη προσέγγιση με Σα, Ομάρ, Μπα με Σισέ ή Σεμέδο, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρα και Ελ Αραμπί. Υπάρχουν βέβαια ακόμα ημέρες για τις τελικές δοκιμές και τις αποφάσεις του Μαρτίνς, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη... ανάγνωση.

ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΛΒΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ρόλο ρυθμιστή για την χρονιά παίζει και η ρεβάνς με τη Γουλβς στο Europa (που είναι να γίνει μες στον Αύγουστο και ίσως σε ουδέτερη έδρα χωρίς κόσμο). Ο Ολυμπιακός δεν έχει μπροστά του μόνο τα ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Έχει και την Ευρώπη και την προοπτική του να συνεχίσει στον θεσμό. Και αυτό δεδομένα τον... περιορίζει ως προς το ρόστερ και τα μεταγραφικά θέματα και επηρεάζει και τον αγωνιστικό του σχεδιασμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα