Δώνης: «Να δείξουμε πως είμαστε μια καλή ομάδα» (vid)

Δώνης: «Να δείξουμε πως είμαστε μια καλή ομάδα» (vid)

bet365

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για τα πλέι-οφ και τον στόχο του «τριφυλλιού» στο μίνι πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας προπονητής στην κάμερα του ΟΠΑΠ:

Για την έναρξη των πλέι οφ: «Φανταζόμασταν ότι τα παιχνίδια των πλέι οφ θα ήταν διαφορετικά, θα είχαν ενδιαφέρον και περισσότερο κόσμο γιατί όλα θα ήταν ντέρμπι. Το πρώτο που θα επηρεάσει θα είναι η έλλειψη του κόσμου. Οι ποδοσφαιριστές έχουν περάσει ένα διάστημα 2.5 μηνών χωρίς επίσημο παιχνίδι. Όσο καλά και αν είναι προπονημένος ένας ποδοσφαιριστής, ένας επίσημος αγώνας δεν έχει σχέση ούτε με προπόνηση ούτε με φιλικό».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Ερωτηματικό παραμένει για εμάς ο ρυθμός των επίσημων αγώνων. Από τα δεδομένα που έχουμε από την προπόνηση, συν το διάστημα των ομαδικών προπονήσεων, είναι σημαντικό να είμαστε πειθαρχημένοι, να ευχαριστηθούμε αυτά τα παιχνίδια, να δείξουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα και να διεκδικήσουμε τους περισσότερους βαθμούς από αυτά τα δέκα ματς».
Για την επανεκκίνηση της Bundesliga: «Είναι δύσκολες οι συνθήκες και περίεργες. Δεν θα μπορούσαμε πριν λίγο καιρό να φανταστούμε το να δούμε ποδοσφαιριστές στον πάγκο με μάσκες και σε απόσταση. Όλο αυτό θα είναι περίεργο αλλά από την άλλη υπάρχει το θετικό ότι ο κόσμος το παρακολουθεί και η τηλεθέαση είναι στα ύψη. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος θέλει το ποδόσφαιρο, το αγαπάει και θέλει να παρακολουθήσει αγώνες».

Για την Μπάγερν Μονάχου: «Η Μπάγερν στη Γερμανία είναι μία ομάδα που υπερέχει σε όλους τους τομείς από αυτές που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Βλέπουμε ότι ακόμα και ξεκινώντας μία σεζόν χωρίς να είναι στα καλύτερά της, στην πορεία της χρονιάς επανέρχεται. Αυτό το έχει χτίσει και με δουλειά και με χρήμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα