Ο Φορτούνης πρέπει να είναι μπροστάρης, όχι τελευταίος

Ο Φορτούνης πρέπει να είναι μπροστάρης, όχι τελευταίος

Ο Φορτούνης πρέπει να είναι μπροστάρης, όχι τελευταίος

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta δύο πράγματα για τον καλύτερο παίκτη του Ολυμπιακού.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Φορτούνης με το σπαθί του και με την αξία του πήρε τα παράσημα του στην ομάδα του Ολυμπιακού: είναι ουσιαστικά ο πρώτος αρχηγός του και δεδομένα από πέρσι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του, καθώς το καινούργιο του συμβόλαιο είναι της τάξης του 1,5 εκ. Ευρώ ετησίως.

Από τον αρχηγό και καλύτερα αμειβόμενο παίκτη του, λογικό είναι ο Ολυμπιακός να περιμένει πολλά. Με την επίγνωση βέβαια ότι ο Κώστας πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια με τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Ιούλιο. Μόνο που πλέον μπαίνουμε στον Ιούνιο κι από τον Γενάρη ο διεθνής άσος έχει γυρίσει στη δράση. Έπαιξε κανονικά επί ένα δίμηνο. Εύλογο είναι να είχε επηρεαστεί αρχικά κατά την επιστροφή του μετά από απουσία έξι μηνών. Αλλά παίζοντας επί δύο μήνες (15 Γενάρη έως 12 Μάρτη) και μετά κάνοντας ατομικό πρόγραμμα άλλο ενάμιση μήνα και στη συνέχεια κανονικά προπόνηση με την ομάδα σχεδόν ένα μήνα, θεωρητικά θα πρέπει να έχει πάρει τα πάνω του σιγά σιγά.

Ο Φορτούνης πρέπει να είναι μπροστάρης στον Ολυμπιακό. Είναι αρχηγός, είναι ο πιο καλοπληρωμένος, είναι ο καλύτερος παίκτης σε συνδυασμό ταλέντου κι ηλικίας (στα 27,5 είναι). Πρέπει να δίνει το παράδειγμα. Και με την απόδοση του στα παιχνίδια και με την προσπάθεια του στις προπονήσεις. Δεν μπορεί ο Φορτούνης να είναι τελευταίος. Πρώτος πρέπει να είναι. Αλλά για να είσαι πρώτος δεν αρκεί το ταλέντο, το χάρισμα. Χρειάζεται και δουλειά. Κι όταν μιλάμε για Ολυμπιακό, με τις απαιτήσεις που υπάρχουν, χρειάζεται σκληρή δουλειά.

Τις προάλλες ο ίδιος ο διεθνής άσος, για τον οποίο και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πει ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης, είχε κάνει μία δήλωση, παραδεχόμενος ότι πειράχτηκε που ο Ποντένσε είχε κάνει εκείνη την ανάρτηση με την οποία τον χαρακτήριζε ως τεμπέλη. «Ο Φόρτου είναι ο πιο ποιοτικός Έλληνας ποδοσφαιριστής, όμως είναι τεμπέλης. Και το ξέρει», είχε γράψει στα social media ο Πορτογάλος κυνηγός της Γουλβς, όταν του είχαν κάνει μία σχετική ερώτηση.

Όταν λοιπόν λες ότι σε πειράζει μία τέτοια αναφορά, θα πρέπει, θα έπρεπε για να είμαι ακριβής, ο Φορτούνης να ήταν ο πρώτος στην προπόνηση. Να το αποδείκνυε με την παρουσία του καθημερινά στο Ρέντη. Ο Κώστας πρέπει να είναι πρώτος και καλύτερος στις προπονήσεις.

Έτσι άλλωστε είναι ο μοναδικός τρόπος στο σύγχρονο ποδόσφαιρο να είναι και πρώτος στα παιχνίδια...

Άσχετο: https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1262450378941108231

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.