Γκιγιέρμε: «Έχω συμβόλαιο έως το 2021, δεν αποκλείω παραμονή στον Ολυμπιακό»

Γκιγιέρμε: «Έχω συμβόλαιο έως το 2021, δεν αποκλείω παραμονή στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Γκιγιέρμε: «Έχω συμβόλαιο έως το 2021, δεν αποκλείω παραμονή στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Βραζιλιάνος χαφ του Ολυμπιακού μίλησε στην πατρίδα του για το συμβόλαιό του, το μέλλον του, την διακοπή της δράσης λόγω κορονοϊού και την... καραντίνα αλλά και μία ενδεχόμενη κλήση στην Εθνική της χώρας του.

Ο Γκιγιέρμε επισήμανσε σε βραζιλιάνικο ΜΜΕ για:

Τον Ολυμπιακό και την κατάστασή του: Βρισκόμουν σε μια υπέροχη φάση και περίοδο. Σε μια μοναδική κατάσταση, σημειώνοντας γκολ, μερικά από τα οποία πολύ σημαντικά, όπως στο Champions League. Μια διοργάνωση στην οποία πάντα ονειρευόμουν να παίξω. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ελπίζω όταν επιστρέψουμε στην δράση, να παίζω με τον ίδιο τρόπο και να βοηθήσω την ομάδα. Με ένα γκολ, θα ήμουν ακόμη περισσότερο χαρούμενος.

Την επάνοδο στην δράση: Βλέπω με θετικό μάτι την επιστροφή. Από την στιγμή που οι υπεύθυνοι στην ελληνική Κυβέρνηση λένε ότι όλα είναι καλά και δεν υπάρχουν κρούσματα, είμαι χαρούμενος. Θέλω να επιστρέψω όσο πιο νωρίς γίνεται. Μόνο προπονήσεις και όχι αγώνες, είναι κάτι διαφορετικό. Οι παίκτες δεν το έχουν συνηθίσει. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και σίγουρα θα παίρνονται τα αναγκαία μέτρα. Στην Ελλάδα πήραν νωρίς μέτρα σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου.

Το μέλλον του: Είμαι στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και είναι φοβερή εμπειρία. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021. Είναι δύσκολο να πω τι θα συμβεί. Φέτος για παράδειγμα ήταν ο ιός και κάτι που κανείς δεν περίμενε. Δεν αποκλείω επιστροφή στη Βραζιλία, ή κάτι άλλο στην Ευρώπη, ακόμα και παραμονή στον Ολυμπιακό. Τίποτα δεν αποκλείω. Όταν έρθει η στιγμή, θα αναλύσω το τι είναι καλύτερο για εμένα και όλους όσοι είναι δίπλα μου. Θα δούμε τι θα γίνει.

Την Κορίνθιανς: Από τότε που έφυγα, έχω λάβει αγάπη από τους οπαδούς μέσα από τα social media. Δεν μπορώ να πω ότι είναι η προτεραιότητά μου, καθώς πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν και πρέπει να σκεφτώ τι είναι καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου. Όμως όταν θα γυρίσω στη Βραζιλία, ανεξάρτητα από το πού θα είμαι, θέλω να βρίσκομαι σε υψηλό επίπεδο. Φυσικά αν η Κορίνθιανς έδειχνε ενδιαφέρον, θα το έβλεπα με πολύ θετικό τρόπο.

Την ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική Βραζιλίας: Κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται την Εθνική της χώρας του. Εγώ το έχω ακόμα αυτό το όνειρο. Μπορεί να είναι μακρινό, αλλά κανείς δεν ξέρει το αύριο τι θα φέρει. Θέλω να τα καταφέρνω καλά με το κλαμπ μου, με τον Ολυμπιακό και να κληθώ για πρώτη φορά. Ξέρω ότι είναι δύσκολο και ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες σε αυτή τη θέση. Ίσως όμως μια μέρα να εκπληρώσω το όνειρό μου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα