ΑΠΟΕΛ: Επιστρέφει στην Ελλάδα και πάει ΟΦΗ ο Βούρος

ΑΠΟΕΛ: Επιστρέφει στην Ελλάδα και πάει ΟΦΗ ο Βούρος

Κώστας Τόπας
ΑΠΟΕΛ: Επιστρέφει στην Ελλάδα και πάει ΟΦΗ ο Βούρος

bet365

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, ο Πραξιτέλης Βούρος ετοιμάζει βαλίτσες επιστροφής για την Ελλάδα.

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο 25χρονος αμυντικός, εξέφρασε την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον σύλλογο του ΑΠΟΕΛ, για προσωπικούς λόγους και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αλλά όλα αυτά παραμένουν στις σκέψεις του ποδοσφαιριστή.

Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα της Κύπρου, ο Βούρος βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ, ωστόσο, το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνεται σε δύο χρόνια και έτσι σε περίπτωση που μετακομίσει στην Κρήτη, θα είναι με τη μορφή δανεισμού ενός έτους.

Βέβαια, ακόμα τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο για το μέλλον του νεαρού αμυντικού, ο οποίος είχε απασχολήσει τον ΟΦΗ τον περασμένο Γενάρη. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος ταιριάζει στο προφίλ παικτών όπου αποκτούν οι κρητικοί και το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα προχωρήσει το «deal» το προσεχές καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα