AS: Λημνιός και Παυλίδης στις αποκαλύψεις της σεζόν

AS: Λημνιός και Παυλίδης στις αποκαλύψεις της σεζόν

Gazzetta team
AS: Λημνιός και Παυλίδης στις αποκαλύψεις της σεζόν

bet365

Δημήτρης Λημνιός και Βαγγέλης Παυλίδης συμπεριλαμβάνονται στην λίστα της ισπανικής εφημερίδας «AS» με τους παίκτες – αποκάλυψη της φετινής σεζόν στον κόσμο.

Ιδιαίτερα τιμητική αναφορά για τους διεθνείς Δημήτρη Λημνιό (ΠΑΟΚ) και Βαγγέλη Παυλίδη (Βίλεμ), τους οποίους συμπεριέλαβε η ισπανική εφημερίδα «AS» σε μια λίστα με πάνω από εκατό ποδοσφαιριστές, ως τις αποκαλύψεις της σεζόν σε όλο τον κόσμο.

Για τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ, αναφέρει ότι «είναι πολύ ώριμος και μοιάζει ότι παίζει όλη την ζωή του στο υψηλότερο επίπεδο. Δίνει ασίστ και σημειώνει γκολ. Από τους ποδοσφαιριστές που πολύ γρήγορα βάζει την ομάδα στις πλάτες του. Σημαντικός ήδη και με την Εθνική Ελλάδας. Στιλ που μοιάζει με τον Χοακίν (σ.σ. τον ιστορικό αρχηγό της Μπέτις και έναν από τους κορυφαίους Ισπανούς εξτρέμ όλων των εποχών)».

Για τον επιθετικό της Βίλεμ, η «AS» γράφει: «Το να λάμπεις με γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα μοιάζει εύκολο, αλλά ο Παυλίδης το έκανε ακόμα περισσότερο. Η σπουδαία του σεζόν τον έκανε σχεδόν αναντικατάστατο στην Εθνική Ελλάδας. Είναι η στιγμή να δούμε τις επιδόσεις του σε μια ανώτερη ομάδα».

Η λίστα περιλαμβάνει παίκτες της κλάσης του Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ, του Φεδερίκο Βαλβέρδε, του Βινίσιους Ζούνιορ, του Άνσου Φατί, του Αλφόνσο Ντέιβις ή του Τάμι Έιμπραχαμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα