Αρνητικός ο Ένινγκ στην προοπτική επιστροφής στην Ουγγαρία

Αρνητικός ο Ένινγκ στην προοπτική επιστροφής στην Ουγγαρία

Αρνητικός ο Ένινγκ στην προοπτική επιστροφής στην Ουγγαρία

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της Χόνβεντ αλλά δεν είναι θετικός επί της προοπτικής επιστροφής του στο ουγγρικό Πρωτάθλημα.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τις τελευταίες ώρες, τα ουγγρικά ΜΜΕ ασχολούνται έντονα με την περίπτωση του Μίκαελ Ένινγκ, έπειτα από το ενδιαφέρον που εκδήλωσε για την πρόσληψή του η Χόνβεντ. Μάλιστα, η ιστοσελίδα (csakfoci.hu) η οποία αποκάλυψε τις σκέψεις των ανθρώπων της ουγγρικής ομάδας, φιλοξενούν δηλώσεις του Ίστβαν Γκαλ ο οποίος σημείωσε ότι ο Ένινγκ του είχε προτείνει να συνεργαστούν στο Μαγδμβούργο. Ο Γκαλ σημείωσε μεταξύ άλλων ότι… «νιώθει σίγουρος ότι θα έρθει η στιγμή που θα συνεργαστούμε αλλά δεν ξέρω το πότε και το πού. Ο Μίκαελ είναι εξαιρετικός επαγγελματίας κι αν δουλέψει ξανά στην Ουγγαρία είναι σίγουρο ότι η ομάδα του θα τα πάει καλά».

Ωστόσο, το σενάριο επιστροφής στην Ουγγαρία δεν βρίσκεται στο μυαλό του Γερμανού προπονητή του Άρη. Για την ακρίβεια, η βασική σκέψη του Ένινγκ είναι στον Άρη, στη δημιουργία συνθηκών προόδου της ομάδας αλλά και στην προετοιμασία της τελευταίας ενόψει της επανέναρξης του Πρωταθλήματος, εφόσον φυσικά αυτή επικυρωθεί. Τον ενδιαφέρει η επόμενη μέρα της ομάδας, οι ανανεώσεις συμβολαίων που απαιτείται να γίνουν αλλά και να ξεκαθαρίσει αν οι «κίτρινοι» θα έχουν το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών, πράγμα το οποίο θα εξαρτηθεί από τη δικαστική διαμάχη με τη FIFA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα