Ο Περέα θυμήθηκε τα πρώτα του γκολ με τον Παναθηναϊκό

Ο Περέα θυμήθηκε τα πρώτα του γκολ με τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Κολομβιανός στράικερ του Τριφυλλιού μίλησε στην πατρίδα του για τα πρώτα του τέρματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, είπε μεταξύ άλλων:

᾽᾽Όταν έφτασα στην Ρωσία, δεν ήταν αυτό που περίμενα. Τότε εμφανίστηκε η ευκαιρία του Παναθηναϊκού. Βρήκα έναν τόσο μεγάλο σύλλογο που με ήθελε, πήγα χωρίς καμία αμφιβολία. Από όταν έγινα επαγγελματίας στην Πόρτο δεν είχα συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και ήθελα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην νέα μου ομάδα᾽᾽.

Για το πρώτο του επαγγελματικό γκολ:

᾽᾽Μου... έκλεψαν ένα γκολ σε ένα εκτός έδρας παιχνίει με τον Άρη. Το γήπεδο ήταν γεμάτο, ήταν το δεύτερό μου παιχνίδι ως επαγγελματίας και μπήκε στο 85ο λεπτό. Έκανε μια ενέργεια, πήρα την μπάλα στο κέντρο και σκόραρα. Το VAR, όμως μου ακύρωσε το γκολ την ώρα που ήμουν χαρούμενος, έκλαιγα από χαρά. Πανηγύριζα. Ο Μακέντα είχε κοντραριστεί με έναν αμυντικό και ο διαιτητής σφύριξε φάουλ.

Το... δεύτερο γκολ ήταν σε ένα παιχνίδι, σε ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στην αρχή χάναμε 2-0, μπήκα στο δεύτερο μέρος. Ο Μακέντα έβαλε το πρώτο, και εγώ το δεύτερο μετά από σέντρα. Και σε αυτό ο διαιτητής πήγε στο ριπλέι και εγώ έλεγα στον επόπτη ᾽ὄχι αδελφέ, είναι το δεύτερο που πάτε να μου ακυρώσετε᾽᾽.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα