Το story του Γιαννακόπουλου για το φάουλ πάνω στον Χέιζ-Ντέιβις
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χτύπησε και με νέο story στο Instagram, με το οποίο διαμαρτυρήθηκε για φάουλ στο σουτ του Χέιζ Ντέιβις στο τέλος του αγώνα.
«Παρότι η Παρί ήταν καλύτερη από εμάς για 39 λεπτά, το φάουλ είναι φάουλ και αυτό θα είχε αλλάξει το αποτέλεσμα», έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο νέο του story στο Instagram, κάνοντας μάλιστα ταγκ και την EuroLeague.
Μάλιστα στο εν λόγω story στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραθέτει και screen shot από την φάση και την άμυνα του Καβαλιέρε πάνω στον Χέιζ Ντέιβις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
