Καρέρα: «Έχω πάντα τη φιλοδοξία για τη Γιουβέντους, αλλά δεν είναι απλό»

Gazzetta team
Καρέρα: «Έχω πάντα τη φιλοδοξία για τη Γιουβέντους, αλλά δεν είναι απλό»

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στην Ιταλία για τη Γιουβέντους και αναφέρθηκε και στην πιθανότητα να μπορούσε να αποτελέσει μελλοντικά τον πρώτο προπονητή της «Γηραιάς Κυρίας».

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για τη Γιουβέντους στο juventusnews24 και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι το ελληνικό πρωτάθλημα αναμένεται να ξαναρχίσει και πότε πιστεύει πως κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και στην Ιταλία, με τον ίδιο να τονίζει: «Θα χρειαστεί τεράστια προσοχή και προστασία. Πιστεύω ότι σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες από τώρα αν οι συνθήκες το επιτρέψουν και τα κρούσματα είναι περιορισμένα το ιταλικό πρωτάθλημα θα μπορέσει να αρχίσει με ασφάλεια».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το ενδεχόμενο να επέστρεφε κάποια στιγμή στη Γιουβέντους, με τον Καρέρα να προσθέτει: «Υπάρχει πάντα η φιλοδοξία, αυτή δεν πρέπει ποτέ να λείπει. Θα ήταν όμορφο μια μέρα να μπορούσα να προπονήσω ξανά τη Γιουβέντους. Αλλά είναι κάτι που εξαρτάται από πολλά πράγματα. Δεν είναι απλό. Συν τοις άλλοις υπάρχουν και πολλοί καλοί προπονητές», σχολίασε ενώ υπογράμμισε αναφορικά με την πιθανότητα να συνεργαζόταν ξανά με τον Αντόνιο Κόντε:

«Πέρασα πέντε χρόνια με τον Αντόνιο, πέντε χρόνια κατά τα οποία έμαθα πολλά. Για μένα δεν είναι μια υπόθεση ώστε να απορρίπτεται a priori. Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, ποτέ μη λες ποτέ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα