ΠΑΟΚ: Το μήνυμα παραμονής του Γ. Σαββίδη σε Βιεϊρίνια (pic)

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα παραμονής του Γ. Σαββίδη σε Βιεϊρίνια (pic)

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα παραμονής του Γ. Σαββίδη σε Βιεϊρίνια (pic)

bet365

O Γιώργος Σαββίδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, προανήγγειλε την ανανέωση του συμβολαίου και την παραμονή του Πορτογάλου αρχηγού του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Για τον ΠΑΟΚ είναι σημαντική παράμετρος και βασική προτεραιότητα η ανανέωση του συμβολαίου και της συνεργασίας με τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου «κάπτεν» ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες, με τον Γιώργο Σαββίδη να στέλνει, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, μήνυμα παραμονής στον 34χρονο άσο του ΠΑΟΚ.

«Για πάντα ΠΑΟΚάρα αρχηγέ», έγραψε σε ανάρτησή του, ενώ σε σχετικό ερώτημα φίλων του «Δικεφάλου», το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, εμφανίστηκε κατηγορηματικός και σίγουρος ότι ο Βιεϊρίνια θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα