ΑΕΛ: «Καμία οικονομική εκκρεμότητα με ποδοσφαιριστή»

ΑΕΛ: «Καμία οικονομική εκκρεμότητα με ποδοσφαιριστή»

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Καμία οικονομική εκκρεμότητα με ποδοσφαιριστή»

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως δεν υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα με ποδοσφαιριστή της εδώ και 5 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πληροφορηθήκαμε από τον Τύπο ότι ένας δικηγόρος, που συνηθίζει για να διατηρείται στην επικαιρότητα να προβαίνει σε εντυπωσιακές ενέργειες, αλλά με ανύπαρκτη νομική αποτελεσματικότητα, ανέμειξε, χωρίς να κάνει τη διάκριση που ήταν υποχρεωμένος να κάνει, τη σημερινή ΑΕΛ ιδιοκτησίας της εταιρείας Ανίκητο Άλογο, η οποία είναι ιδιοκτησίας του κ. Αλέξη Κούγια, με την εταιρεία του Κωνσταντίνου Πηλαδάκη, η οποία πτώχευσε όπως είναι γνωστό αφήνοντας εκατομμύρια ευρώ χρέη σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, διάφορους πιστωτές και Δημόσιο με αυτονόητο αποτέλεσμα τότε την καταβαράθρωση της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδος της ΑΕΛ στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Οι 2 ποδοσφαιριστές Αραμπατζής και Μπουσινάκης που αναφέρονται ως ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ δεν έχουν καμία σχέση με τη σημερινή ΑΕΛ και επιφυλασσόμαστε να στραφούμε εναντίον οιουδήποτε προσπαθεί να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.

Η προσπάθεια συγχύσεως από τον συγκεκριμένο δικηγόρο του προβλήματος που προέκυψε μεταξύ της FIFA της ΕΠΟ και του Άρη Θεσσαλονίκης δεν είναι δυνατόν να αποτελέσει βάση για την οποιαδήποτε διεκδίκηση χρημάτων από παλιούς ποδοσφαιριστές, αφού το πρόβλημα του Άρη έχει ως μοναδική αιτία ότι οι αποφάσεις που εξεδόθησαν από την FIFA για παλαιούς ποδοσφαιριστές του Άρη δεν αντιμετωπίστηκαν στο σωστό χρόνο και με τον σωστό τρόπο νομικά και έγιναν αμετάκλητες με λάθος νομική αιτιολογία, ενώ η τωρινή ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ αντίστοιχες περιπτώσεις με παλαιούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έμειναν απλήρωτοι επί εποχής Πηλαδάκη με χαρακτηριστικές περιπτώσεις τους Τοάμα, Βράνιτς και Ρικάρντο Τζέσους, τις αντιμετώπισε με τον σωστό νομικό τρόπο και τις εξαφάνισε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα