Καραπαπάς: «Κύριε Σιμιτζόγλου εδώ δεν υποκινείται βία;»

Καραπαπάς: «Κύριε Σιμιτζόγλου εδώ δεν υποκινείται βία;»

Gazzetta team
Καραπαπάς: «Κύριε Σιμιτζόγλου εδώ δεν υποκινείται βία;»

bet365

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, τοποθετήθηκε με ποστάρισμά του για ανακοινώσεις που στοχοποιούν, προκαλούν αλλά και υποκινούν βία.
Το σχετικό ποστάρισμα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός (που συνοδεύτηκε με αναφορά σε ανακοινώσεις οπαδών άλλων ομάδων όπως από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ):

Καλημέρα κύριε Σιμιτζόγλου (και λοιποί). Με αφορμή κάποια γεγονότα των τελευταίων ημερών αναρωτιέμαι; Αυτά είναι απειλές; Είναι υποκίνηση σε βία; Εμπίπτουν σε παραβιάσεις που αναφέρονται στον Αθλητικό Νόμο; Ή υπάρχει επιλεκτική προσέγγιση στο τι είναι τα παραπάνω και τι όχι; Δεν μπορεί δηλαδή σε κάποιες περιπτώσεις να κάνουμε διώξεις και να βάζουμε και αθλητικό Νόμο στην εξίσωση και σε άλλες περιπτώσεις (πολύ πιο σοβαρές) να... μυρίζει καλοκαίρι!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα