ΠΑΟΚ: Ραντεβού ξανά τη Δευτέρα

ΠΑΟΚ: Ραντεβού ξανά τη Δευτέρα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ραντεβού ξανά τη Δευτέρα

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν την προπόνηση της Παρασκευής (15/5) στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα (18/5).

Όπως συνέβη και την περασμένη εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πήραν συγκεκριμένο πρόγραμμα εκγύμνασης για το σπίτι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ενώ θα επιστρέψουν στο γήπεδο το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας (18/5).

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Οι προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας ολοκληρώθηκαν το πρωί της Παρασκευής (15.05) στη Νέα Μεσημβρία, με ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε δουλειά σε πολλούς τομείς.

Αρχικά οι παίκτες ξεκίνησαν δουλειά στη φυσική κατάσταση, μέσα από μία άσκηση ταχύτητας και αντοχής. Στη συνέχεια ο επόμενος σταθμός ήταν αφιερωμένος στην κυκλοφορία της μπάλας με το τεχνικό επιτελείο να δίνει συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Στο τελευταίο κομμάτι είχαμε για πρώτη φορά αμιγώς ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε τριάδες και έδωσαν παιχνίδια 3 Vs 3 σε μικρό γήπεδο με τέσσερις μίνι εστίες.

Το Σαββατοκύριακο οι παίκτες έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στη Νέα Μεσημβρία τη Δευτέρα (18.05)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα