Ευθυμίου: «Η FIFA οφείλει να σεβαστεί το Εθνικό Δίκαιο»

Ευθυμίου: «Η FIFA οφείλει να σεβαστεί το Εθνικό Δίκαιο»

Gazzetta team
Ευθυμίου: «Η FIFA οφείλει να σεβαστεί το Εθνικό Δίκαιο»

bet365

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της δικαίωσης της ΠΑΕ Άρης και της ένταξης του ζητήματός της στην ατζέντα της συζήτησης Κυβέρνησης-FIFA πήρε η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ευθυμίου.

Με προσωπική τοποθέτησή της στην επίσημη ιστοσελίδα της, η κα. Αννα Ευθυμίου σημείωσε ότι ο Άρης πλήρωσε τα χρέη του με υποβιβασμούς, εκτίμησε ότι πρέπει το πρόβλημα του συλλόγου να μπει στην ατζέντα της συζήτησης, καθώς επίσης και ότι η FIFA οφείλει σε σεβαστεί το Εθνικό Δίκαιο. Για την ακρίβεια σημείωσε:

«Παρακολουθώ τις εξελίξεις στο ζήτημα του Άρη και θεωρώ πολύ δυσάρεστο το γεγονός ότι, ενώ όλοι επιστρέφουμε σταδιακά στην κανονικότητα και οι αθλητικές ομάδες στις προπονήσεις τους, με την αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων, η συγκεκριμένη ομάδα να ταλαιπωρείται για λάθη του παρελθόντος. Ήδη ο Άρης έχει πληρώσει τα χρέη του με υποβιβασμούς και παίζοντας σε χαμηλές κατηγορίες.

Ο Άρης είναι ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογος, με μακρόχρονη πορεία και δεν μπορεί να τιμωρείται με αυτόν τον τρόπο. Το αίτημα της ΠΑΕ Άρης να ενταχθεί στο μνημόνιο με τη FIFA είναι δίκαιο και σωστό. Ο Άρης είναι πλέον μία νέα εταιρεία με διαφορετικό ΑΦΜ και δεν πρέπει να αναλάβει τα χρέη της προηγούμενης. Η FIFA, όπως ορίζει το καταστατικό της, οφείλει να σεβαστεί το Εθνικό Δίκαιο κάθε χώρας και να μη λαμβάνει αποφάσεις που έρχονται σε αντίθεση με αυτό.

Ως βουλευτής, πρόθεσή μου είναι να συμβάλλω σε αυτή την προσπάθεια του Άρη, στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων, ενεργώντας με γνώμονα το καλό της πόλης μας, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED