Μποροβήλος: «Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε απαντήσεις»

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε απαντήσεις»

bet365

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε για την επόμενη ημέρα στο πρωτάθλημα της Super League

Για την επόμενη ημέρα στη SL και το ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος, πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, στο Metropolis.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την έναρξη της σεζόν
: «Το αρχικό σχέδιο που είχαμε στο μυαλό μας φαίνεται να μπορεί να υλοποιηθεί, σιγά σιγά βλέπουμε το επόμενο βήμα που είναι οι ομαδικές προπονήσεις, μετά το επόμενο βήμα είναι να δοθεί πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι αγώνες. Η κυβέρνηση θα αποφασίσει αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πότε αλλά πιστεύω πως την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε απαντήσεις. Τα τεστ κυμαίνονται στα 60-70 ευρώ, ένα τεστ πριν τις ομαδικές προπονήσεις και ένα πριν την έναρξη των αγώνων, τα υπόλοιπα είναι λίγο υπερβολικά».

Για την πρόταση του ΟΦΗ για 20% του κόσμου στα γήπεδα: «Αν ήταν καλή η πρόταση θα την έχουν ανακαλύψει οι Γερμανοί ή κάποιοι άλλοι. Είναι δύσκολο να υπάρχει πειθαρχία μεταξύ του κόσμου, γιατί αρκεί ένας για να μεταδώσει σε πολλούς».

Για το ποσοστό στο στοίχημα αλλά και τα τηλεοπτικά: «Υπάρχουν κάποιες αντιρρήσεις στο τηλεοπτικό γιατί ο καθένας το αντιλαμβάνεται με τον δικό του τρόπο. Αν δεν έχουμε μια κεντρική διαχείριση, το προϊόν δεν θα έχει καλύτερες μέρες. Ενα καλύτερο πρωτάθλημα απαιτεί κεντρική διαχείριση. Μια ομάδα μπορεί να πάρει περισσότερα από την εμπορική της αξία γιατί πρέπει να γίνει ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα