Ολυμπιακός: Η κίνηση των Πειραιωτών για τον ακραίο μπακ Μουφί

Ολυμπιακός: Η κίνηση των Πειραιωτών για τον ακραίο μπακ Μουφί

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Η κίνηση των Πειραιωτών για τον ακραίο μπακ Μουφί

bet365

Ο εκπρόσωπος του 24χρονου Γαλλομαροκινού ακραίου μπακ εμφανίζεται να έχει ενημερώσει τον πελάτη του πως έχει δεχθεί κρούση και από τον Ολυμπιακό.

Ο Φαχτ Μουφί ανήκει στην Τοντέλα αλλά το συμβόλαιό του εκπνέει άμεσα (κοινώς μένει ελεύθερος) και φέτος είχε σεζόν με 23 αγώνες και 1 ασίστ. Είναι κυρίως δεξιός μπακ αλλά παίζει και αριστερά. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές στο Μαρόκο αλλά έχει και γαλλικό διαβατήριο.

Μιλώντας στην σελίδα alaraby.co.uk ο Μουφί τόνισε πως υπάρχει για εκείνον ενδιαφέρον από Ολυμπιακό, Πόρτο και Μπενφίκα. Σημείωσε πως τον ενημέρωσε σχετικά ο ατζέντης του για αυτές τις κρούσεις αλλά ότι άπαντες περιμένουν να δουν τις εξελίξεις με τον κορονοϊό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα