ΑΕΛ: Ο Ουάρντα έστειλε στον Κούγια «Σ'αγαπώ πολύ habibi»! (pic)

ΑΕΛ: Ο Ουάρντα έστειλε στον Κούγια «Σ'αγαπώ πολύ habibi»! (pic)

Gazzetta team
ΑΕΛ: Ο Ουάρντα έστειλε στον Κούγια «Σ'αγαπώ πολύ habibi»! (pic)

bet365

Ο Αμρ Ουάρντα έστειλε μήνυμα στον Αλέξη Κούγια, στο οποίο του έγραφε πως τον αγαπάει πολύ, με την ΠΑΕ ΑΕΛ να τα δημοσιοποιεί με ανακοίνωσή της!

Η καριέρα του Ουάρντα στην ΑΕΛ ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, με την ομάδα όμως να τον χαρακτηρίζει «πολύ μεγάλο παίκτη» και με ανακοίνωσή της να παρουσιάζει τα μηνύματα του Αιγύπτιου προς τον Αλέξη Κούγια που δείχνουν τον αλληλοσεβασμό που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ για εξαφανίσει κάθε παραφιλολογία, όπως και κακεντρεχή συμπεράσματα, για τα ποια είναι τα συναισθήματα προς την ΑΕΛ και τον κ. Αλέξη Κούγια, δημοσιοποιεί τα δύο μηνύματα, τα οποία απέστειλε ο πολύ μεγάλος παίκτης Ουάρντα προς τον κ. Κούγια, αφού προηγουμένως αναγνώρισε ότι η επί ημέρες απουσία του από τις προπονήσεις χωρίς καμία δικαιολογία και χωρίς καμία άδεια ήταν λάθος.

Τον πολύ μεγάλο παίκτη Ουάρντα η ΑΕΛ θα τον περιμένει πάντα, ελεύθερο και όχι δανεικό, στην οικογένεια της.

Του ευχόμαστε να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα