Το σενάριο για φινάλε στις 29 Ιουλίου

Gazzetta team
Το σενάριο για φινάλε στις 29 Ιουλίου

bet365

Αν η δράση σε SL και SL2 αρχίσει στις 14 Ιουνίου και δεν αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, χρειάζονται μίνιμουμ 7 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί η σεζόν

Ανοικτό άφησε σήμερα (11/5) ο Ξενοφών Ρούσσης, πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής του ελληνικού πρωταθλήματος, το ενδεχόμενο τα πλέι οφ να ξεκινήσουν στις 14 Ιουνίου. Εφόσον συμβεί αυτό και με γνώμονα ότι η SL2, εάν υπάρξει εκεί δράση, φαντάζει αδύνατο να αρχίσει πιο πριν, ως φινάλε της σεζόν ορίζεται, το πιο νωρίς, η 29η Ιουλίου.

Εάν οι δύο κατηγορίες ολοκληρωθούν ως έχουν και άπαντες παίζουν Τετάρτη-Κυριακή (δηλαδή 2 ματς την εβδομάδα), τότε θα χρειαστούν 7 εβδομάδες για να πέσει η καρό σημαία. H SL «θέλει« 5 για τα πλέι οφ (10 αγωνιστικές) και λιγότερες για τα πλέι άουτ (7 παιχνίδια), ενώ απομένει και μία για το Κύπελλο (οι ρεβάνς των ημιτελικών και ο τελικός). Την ίδια στιγμή στην SL2 υπολείπεται μία για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας (2 αναμετρήσεις), 5 για τα πλέι οφ/πλέι άουτ (10 ματς) και ακόμη μία για τα διπλά μπαράζ, του δικού της 2ου με τον 13ο της SL.

Ο οποίος, εκτός όλων των άλλων, θα πρέπει να περιμένει και για αρκετό χρονικό διάστημα, αφού θα κληθεί να δώσει ως τότε 7 αγώνες, σε αντίθεση με τους 12 που «χρωστά» ο 2ος της SL2. Αρα με σερί αναμετρήσεις και εάν δεν αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής των πλέι οφ (κυρίως στην SL2), τα πάντα θα έχουν ολοκληρωθεί στις 29 Ιουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα