Οι πιο δυνατές έδρες της Super League

Οι πιο δυνατές έδρες της Super League

bet365

Με τον Ολυμπιακό να είναι η μόνη ομάδα που δεν γνώρισε την ήττα μέσα στο σπίτι της, δείτε τις καλύτερες έδρες της Super League με το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Εν αναμονή του τι θα γίνει με την συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League και συγκεκριμένα τα πλέι οφ και πλέι άουτ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι αριθμοί στην κανονική διάρκεια. Σήμερα θα σταθούμε στις πιο δυνατές έδρες και συγκεκριμένα στις πέντε που είχαν τις περισσότερες νίκες, κοιτάζοντας και το παιχνίδι όπου πέτυχε και τα περισσότερα τέρματα.

Ολυμπιακός: Η μόνη ομάδα χωρίς ήττα

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός ήταν η μοναδική ομάδα που δεν γνώρισε την ήττα και στα 26 παιχνίδια και ήταν και η μόνη χωρίς ήττα μέσα στο σπίτι της. Οι Πειραιώτες είχαν συνολικά 12 νίκες 1 ισοπαλία και 0 ήττα, με τα τέρματα συνολικά να είναι 33-6. Ήταν μάλιστα και οι μόνοι που κατάφεραν να πετύχουν πάνω από 30 γκολ μέσα στο σπίτι τους. Όσον αφορά το παιχνίδι με το μεγαλύτερο σκορ, αυτό για τον Ολυμπιακό είναι κόντρα στον Βόλο την 3η αγωνιστική όπου κέρδισε με 5-0.

ΠΑΟΚ: Μία ήττα μέσα στη Τούμπα

Συνεχίζουμε με τον ΠΑΟΚ, την δεύτερη ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα που είναι και αυτή με την δεύτερη πιο δυνατή έδρα στο πρωτάθλημα. Συνολικά οι «ασπρόμαυροι» είχαν 10 νίκες, 2 φορές το ματς έληξε ισόπαλο, ενώ γνώρισαν και μία ήττα από τον Ολυμπιακό. Μέσα στη Τούμπα ο ΠΑΟΚ σκόραρε 28 φορές και δέχθηκε 9 γκολ, ενώ το μεγαλύτερο σκορ ήταν την 16η αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο, όταν και κέρδισε με 5-1.

ΑΕΚ: Παρότι αχανές, ήταν έδρα το ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ που μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει σπίτι της και στο δικό της γήπεδο που φτιάχνεται στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν τα πήγε άσχημα στο αχανές ΟΑΚΑ. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν συνολικά 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Συνολικά έστειλαν 29 φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, ενώ από την άλλη δέχθηκαν 11 γκολ. Τέλος το μεγαλύτερο σκορ ήταν την 13η αγωνιστική, όταν και κέρδισαν τον Πανιώνιο με 5-0.

Παναθηναϊκός: Τρεις ήττες από ομάδες που δεν θα περίμενε

Το απίστευτο με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, δεν είναι οι τρεις ήττες που γνώρισε μέσα στο σπίτι του, αλλά από ποιες ομάδες. Οι... πράσινοι νίκησαν στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο ντέρμπι με Ολυμπιακό, αλλά έχασαν μέσα στο σπίτι τους από Ξάνθη, ΟΦΗ και ΑΕΛ! Συνολικά είχαν 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, πέτυχαν 24 γκολ και δέχθηκαν 11, ενώ την τελευταία αγωνιστική επικράτησαν με το εμφατικό 4-1 του Βόλου.

ΟΦΗ: Έκπληξη μόνο με Βόλο

Ο ΟΦΗ που κλείνει την πεντάδα ήταν μια ομάδα που συνολικά τα πήγε εξαιρετικά, καταφέρνοντας να φτάσει στα πλέι οφ. Για να το καταφέρει στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό στην έδρα του, με το «Γεντί Κουλέ» να ήταν ιδιαίτερα καυτό για τους αντιπάλους του. Με εξαίρεση τον Βόλο, τις άλλες δύο ήττα οι Κρητικοί τις έκαναν από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, σίγουρα δεν τις λες και εκτός πλάνου. Συνολικά ο ΟΦΗ μέσα στο σπίτι του είχε 8 νίκες, 2 ισοπαλία και 3 ήττες και τα τέρματα ήταν 22 υπέρ και 9 κατά. Όσον αφορά την μεγαλύτερη νίκη, έγινε απέναντι στον Πανιώνιο την 6η αγωνιστική, όπου και επικράτησαν με 4-1.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα