Άρης: Κοινή επιστολή ΠΑΕ και ΑΣ σε Γεραπετρίτη

Άρης: Κοινή επιστολή ΠΑΕ και ΑΣ σε Γεραπετρίτη

Άρης: Κοινή επιστολή ΠΑΕ και ΑΣ σε Γεραπετρίτη

bet365

Επιστολή στον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, θα στείλουν ΠΑΕ και ΑΣ Άρης, καλώντας την Κυβέρνηση να συμπεριλάβει το ζήτημα των «κίτρινων» στο μνημόνιο συνεργασίας που θα υπογραφεί με τη FIFA.

Στην ΠΑΕ Άρης επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών ενός έτους, για χρέη της παλιάς εταιρίας και στην επιστολή που θα στείλουν. ΠΑΕ και ΑΣ, θα καλούν την Κυβέρνηση να συμπεριλάβει το ζήτημα του Άρη στο μνημόνιο συνεργασίας που θα υπογραφεί με την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Πρόκειται εξάλλου για ένα ζήτημα το οποίο μπορεί στην παρούσα φάση να απασχολεί μόνο την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, σύντομα όμως θα βρεθεί στο κατώφλι κι άλλων αθλητικών ανώνυμων εταιριών οι οποίες προχώρησαν στην εκκαθάριση των παλιών εταιριών (βάσει των όσων προβλέπει η ελληνική νομοθεσία).

Στον Άρη επικρατεί αισιοδοξία για την ανατροπή της υπόθεσης στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο. Από την πλευρά του, ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει τονίσει πως όπως και να 'χει θα μπει σε διαδικασία διακανονισμών παρότι θεωρεί άδικο αυτό που συμβαίνει λόγω των οφειλών της παλιάς εταιρίας που ουδεμία σχέση έχουν με τη δική του διαχείριση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα