Άρης: Κοινή επιστολή ΠΑΕ και ΑΣ σε Γεραπετρίτη

Άρης: Κοινή επιστολή ΠΑΕ και ΑΣ σε Γεραπετρίτη

Άρης: Κοινή επιστολή ΠΑΕ και ΑΣ σε Γεραπετρίτη

bet365

Επιστολή στον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, θα στείλουν ΠΑΕ και ΑΣ Άρης, καλώντας την Κυβέρνηση να συμπεριλάβει το ζήτημα των «κίτρινων» στο μνημόνιο συνεργασίας που θα υπογραφεί με τη FIFA.

Στην ΠΑΕ Άρης επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών ενός έτους, για χρέη της παλιάς εταιρίας και στην επιστολή που θα στείλουν. ΠΑΕ και ΑΣ, θα καλούν την Κυβέρνηση να συμπεριλάβει το ζήτημα του Άρη στο μνημόνιο συνεργασίας που θα υπογραφεί με την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Πρόκειται εξάλλου για ένα ζήτημα το οποίο μπορεί στην παρούσα φάση να απασχολεί μόνο την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, σύντομα όμως θα βρεθεί στο κατώφλι κι άλλων αθλητικών ανώνυμων εταιριών οι οποίες προχώρησαν στην εκκαθάριση των παλιών εταιριών (βάσει των όσων προβλέπει η ελληνική νομοθεσία).

Στον Άρη επικρατεί αισιοδοξία για την ανατροπή της υπόθεσης στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο. Από την πλευρά του, ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει τονίσει πως όπως και να 'χει θα μπει σε διαδικασία διακανονισμών παρότι θεωρεί άδικο αυτό που συμβαίνει λόγω των οφειλών της παλιάς εταιρίας που ουδεμία σχέση έχουν με τη δική του διαχείριση.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED