Ζαμπά: «Δεν ξέρω αν είναι σωστό να παίξουμε ξανά»

Ζαμπά: «Δεν ξέρω αν είναι σωστό να παίξουμε ξανά»

Gazzetta team
Ζαμπά: «Δεν ξέρω αν είναι σωστό να παίξουμε ξανά»

bet365

Με νέες δηλώσεις του στη Βραζιλία ο Λέο Ζαμπά αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά και στα παιχνίδια δίχως κόσμο στις κερκίδες.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του ΠΑΟΚ στη νέα του συνέντευξη του παραχώρησε σε ΜΜΕ της χώρας του στάθηκε στο πως βίωσε το lockdown εξαιτίας του κορονοϊού, τα SMS που έστελνε και την παρουσία της μητέρας του στη Θεσσαλονίκη. «Η μητέρα μου ήρθε για λίγες μέρες, για να με δει και τελικά έπρεπε να μείνει λόγω της καραντίνας. Υπήρχε ένας κωδικός για αποστολή SMS όταν θέλαμε να βγούμε έξω και το ίδιο όταν ήταν να επιστρέψουμε στο σπίτι. Εάν με σταματούσε η αστυνομία θα έδειχνα το μήνυμα, μαζί με την ταυτότητα μου και δεν υπήρχε πρόβλημα. Έβγαινα μόνο μια φορά κάθε 15 μέρες και αυτό για να πάω για ψώνια ή για να πάω στην κλινική. Είχα συμπαίκτες από την ομάδα μου που τους επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή βγήκαν στον δρόμο χωρίς άδεια», είπε ο Ζαμπά και πρόσθεσε αναφερόμενος στην επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις και την πιθανότητα επανέναρξης των πρωταθλημάτων δίχως την παρουσία κόσμου στις εξέδρες:

«Το να παίζεις χωρίς θεατές είναι βαρετό. Αν πρέπει να επιστρέψουμε όμως, χωρίς κόσμο στις εξέδρες, θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Δεν ξέρω όμως αν είναι σωστό να παίξουμε ξανά, γιατί θα έχουμε επαφή με άλλους παίκτες και θα μπορούσαμε να κολλήσουμε τον ιό. Πρέπει οι ιθύνοντες να σκεφτούν τα πάντα».

Ο Ζαμπά ρωτήθηκε για την κίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ να σπάσουν την καραντίνα και πήγαν έξω από το γήπεδο της ομάδας για να γιορτάσουν τα 94α γενέθλια του συλλόγου: «Είναι πραγματικά παθιασμένοι με τον ΠΑΟΚ! Για μένα που έπαιξα στην Κορίνθιανς, γνωρίζω από τέτοια τρέλα. Έσπασαν την καραντίνα στα γενέθλια της ομάδας, πήγαν στην Τούμπα. Είναι άνθρωποι που ζουν για την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα