Παπαδόπουλος στο gazzetta.gr: «Νιώθω πολύ ασφαλής με τον ιό»

Παπαδόπουλος στο gazzetta.gr: «Νιώθω πολύ ασφαλής με τον ιό»

bet365

Το πρωτόκολλο ασφαλείας που ακολουθεί ο Αστέρας, η πολύ καλή προετοιμασία που έγινε κατά τη διάρκεια της καραντίνας κι η ασφάλεια που νιώθει ο ίδιος με τον ιό. Ο Νίκος Παπαδόπουλος εξέφρασε στο gazzetta.gr την προσμονή του να προπονηθεί και πάλι μαζί με όλη την ομάδα και όχι κατά γκρουπ.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Εκτός από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος, ο Νίκος Παπαδόπουλος ξέρει πάντα να εκφράζει την άποψή του όποια κι αν είναι αυτή, δίχως περιστροφές.
Ο κίπερ των Αρκάδων, μίλησε στο gazzetta.gr για την επιστροφή στις προπονήσεις. Αναφέρθηκε στο πώς πέρασε η καραντίνα του, το πόσο καλό έκανε το πρόγραμμα γυμναστής με τον Παύλο Γκότση μέσω ειδικής πλατφμόρμας και υπογράμμισε ότι νιώθει ασφαλείας με τον ιό καθότι άλλα είναι εκείνα που τον κάνουν να νιώθει ανασφάλεια.
Επιστροφή στο γήπεδο, λοιπόν, αλλά όχι και στη δουλειά καθότι όλο αυτό το διάστημα δουλεύατε από το σπίτι. Τι ακριβώς κάνατε;
Οι προπονήσεις μέσω του υπολογιστή με τον γυμναστή μας, Παύλο Γκότση, μας βοήθησαν πάρα πολύ. Ηταν πολύ σημαντικές γιατί σε μια μεγάλη διάρκεια όπως αυτή της καραντίνας μπορούσαμε να δουλέψουμε το σώμα μας επαγγελματικά κι η επανένταξη να είναι πολύ πιο εύκολη. Επίσης μπορέσαμε να δώσουμε έμφαση σε σημεία που κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε τόσο πολύ γιατί υπάρχει η πίεση των παιχνιδιών και δεν μπορείς να πιέσεις πάρα πολύ. Επίσης, εκτός του προγράμματος που κάναμε μέσω του υπολογιστή, μας είχε δώσει πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ο γυμναστής μας για τον δρόμο.
Πως ήταν η περίοδος της καραντίνας;
Η αλήθεια είναι πως για μένα προσωπικά που είμαι επαγγελματίας από τα 17 μου ήταν κάτι πρωτόγνωρο όλο αυτό. Δεν έχω μείνει εκτός γηπέδου τόσο μεγάλο διάστημα στα 13 χρόνια που είμαι επαγγελματίας. Το λέω αυτό γιατί τελικά συνειδητοποίησα ότι το να μην πατάς χορτάρι για τόσο μεγάλο διάστημα και να κάνεις άλλου είδους γυμναστική είναι πολύ βαρετό. Καλώς η κακώς σαν την προπόνηση μέσα στο γήπεδο δεν έχει.
Εσύ πως νιώθεις το κορμί σου;
Θεωρώ πως δούλεψα αρκετά σ' όλη αυτή τη διακοπή. Στο διάστημα των 45 περίπου ημερών που είμαστε εκτός προπόνησης, οι μέρες που δεν έκανα τίποτα ήταν 8. Οπως εγώ έτσι και οι συμπαίκτες μου, θεωρώ ότι δουλέψαμε πολύ, μαζί με τον γυμναστή μας, οπότε η επανένταξη δεν θα είναι πρόβλημα. Ναι, σίγουρα θα χρειαστούμε κάποιο χρονικό διάστημα για να βρούμε τα πατήματά μας και την πολύ καλή μας φυσική κατάσταση αλλά θεωρώ ότι σ' ένα διάστημα 20-25 ημερών είναι εφικτή η επανέναρξη του πρωταθλήματος εφόσον αυτή αποφασιστεί.
Εσύ προσωπικά αισθάνεσαι ασφαλής στο ενδεχόμενο της επανέναρξης;
Όσον αφορά τον ιό νιώθω πολύ ασφαλής. Ο κόσμος με την υπομονή και την πειθαρχία που έδειξε κατάφερε να περιορίσει πάρα πολύ τον ιό και έτσι θεωρώ πως τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Θεωρώ πως σ' αυτό το διάστημα οι θάνατοι που έχουν υπάρξει στη χώρα μας είναι μικρό ποσοστό σε σχέση με ό,τι βλέπουμε να γίνεται στις άλλες χώρες - υπάρχουν άλλα πράγματα που δεν είναι ιοί και είναι πιο θανατηφόρα. Όλα αυτά έγιναν βέβαια επειδή ο λαός κατάλαβε την κρισιμότητα της κατάστασης. Αλλα πράγματα είναι αυτά που με κάνουν να νιώθω ανασφάλεια όπως και τον υπόλοιπο κόσμο. Οπότε αν ακολουθήσουμε τα βήματα που πρέπει, θεωρώ πως δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την επανέναρξη.
Στην ομάδα ποια μέτρα παίρνετε; Ξέρουμε ότι ο Αστέρας κάνει ό,τι μπορεί και με το παραπάνω για να είστε όλοι ασφαλείς.
Υπάρχει ένα πρωτόκολλο με μέτρα που πρέπει να ακολουθήσουμε σύμφωνα με την συμφωνία που έκαναν οι ομάδες για την επανέναρξη των προπονήσεων και εμείς στον Αστέρα Τρίπολης ακολουθούμε κατά γράμμα αυτές τις οδηγίες ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι κλειστοί για όλους οπότε βγαίνουμε από τα αυτοκίνητα μας, συμπληρώνουμε κάποια χαρτιά που είναι υποχρεωτικά και πηγαίνουμε κατευθείαν στο γήπεδο χωρίς να έρθουμε σε επαφή με κανέναν και κάνουμε προπόνηση σε 3 διαφορετικά γήπεδα και χωρισμένοι σε γκρουπ. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να καταφέρουμε σύντομα να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα