ΑΕΚ: Έτσι διαμορφώθηκε ο εξωτερικός χώρος στα Σπάτα (pics)

ΑΕΚ: Έτσι διαμορφώθηκε ο εξωτερικός χώρος στα Σπάτα (pics)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Έτσι διαμορφώθηκε ο εξωτερικός χώρος στα Σπάτα (pics)

bet365

Στην ΑΕΚ έχουν προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες διαμορφώνοντας το προπονητικό κέντρο και λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα.

Εκτός από τις προπονήσεις που γίνονται ανά γκρουπ, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχουν διαμορφώσει τους εξωτερικούς χώρους του προπονητικού κέντρου καθώς οι εσωτερικοί απαγορεύονται να χρησιμοποιηθούν, όπως τονίζεται άλλωστε και στο πρωτόκολλο.

Έτσι στα Σπάτα, όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, δημιουργήθηκαν σε εξωτερικό χώρο τα νέα... αποδυτήρια, τα γραφεία, το γυμναστήριο και η αίθουσα αποκατάστασης με τη δουλειά να συνεχίζεται κανονικά.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED