ΠΑΟΚ: Το πρώτο «report» της… νέας εποχής

ΠΑΟΚ: Το πρώτο «report» της… νέας εποχής

ΠΑΟΚ: Το πρώτο «report» της… νέας εποχής

bet365

Διαβάστε το πρώτο report της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με όλα όσα έγιναν στην σημερινή (6/5) προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν την Τετάρτη (6/5) στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έγραψε στο πρώτο report μετά τη μερική λήξη της καραντίνας:

«Και πάλι στο γήπεδο… Ο δυνατός αέρας ήταν εκεί για να μας υποδεχτεί. «Θυμωμένος» για την απουσία μας από τα μέσα Μαρτίου φρόντισε να μας θυμίσει πως ό,τι κι αν γίνει ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν!! Ήταν ίσως και η μόνη σταθερά σ’ αυτή τη νέα αρχή.

Όλα τα υπόλοιπα ήταν από περίεργα έως άβολα, αλλά ταυτόχρονα αναγκαία σε μια νέα τάξη πραγμάτων την οποία πρέπει πρώτα να διαχειριστούμε κι έπειτα να τη συνηθίσουμε. Ρόλο αποδυτηρίων είχαν τ’ αυτοκίνητα, οι ποδοσφαιριστές είχαν τα δικά τους νερά και πριν μπουν στο γήπεδο, παρότι είχαν περάσει από την ειδική εξέταση στη Βιοιατρική, τους θερμομετρούσε ο γιατρός της ομάδας.

Μετά το… τελετουργικό Covid19, σειρά είχε η δουλειά που ήταν και αρκετή και απαιτητική. Χωρισμένοι σε τέσσερα γκρουπ με ξεχωριστή ώρα έναρξης της προπόνησης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ περνούσαν κατά σειρά από τέσσερις σταθμούς όπου τους παραλάμβανε διαφορετικός προπονητής.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης, φυσικής κατάστασης και με μπάλα και χωρίς, τεχνικής και τελειώματα για να θυμηθούμε και λίγο ότι μιλάμε για ποδοσφαιρική ομάδα! Την Πέμπτη (07.05) οι προπονήσεις ξεκινούν από τις 09:30 το πρωί».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED