ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο γήπεδο με μάσκες και όλα τα μέτρα (pics-vid)

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο γήπεδο με μάσκες και όλα τα μέτρα (pics-vid)

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο γήπεδο με μάσκες και όλα τα μέτρα (pics-vid)

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν την Τετάρτη (6/5) στη Νέα Μεσημβρία για την πρώτη προπόνηση μετά από 55 μέρες αποχής λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν στο γήπεδο και προπονήθηκαν ανά γκρουπ των 8 ατόμων και για 45 λεπτά βάσει των γενικών οδηγιών που έχουν πάρει οι ομάδες.

Η πρώτη προπόνηση, μετά τη διακοπή της αγωνιστικής δράσης λόγω κορονοϊού, πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, όπου τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προφύλαξης, ενώ νωρίτερα υποβλήθηκαν σε τεστ για τον ιό, τα οποίο ήταν αρνητικά.

Ο Αμπέλ Φερέιρα βγήκε στο γήπεδο φορώντας μια από τα τρία σχέδια μασκών που έχει βγάλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γίνονται ανάρπαστες από το κατάστημα της ομάδας.

First day back in training #PAOK #football #training

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα