Τα νέα γήπεδα του Παναιτωλικού (vid)

Gazzetta team
Τα νέα γήπεδα του Παναιτωλικού (vid)

bet365

Οι «κυανοκίτρινοι» προχώρησαν σε εργασίες βελτίωσης των εγκαταστάσεών τους, τόσο στο ΓΦΣΠ, όσο και στο Emileon

Σε εργασίες βελτίωσης των εγκαταστάσεών του προχώρησε το τελευταίο διάστημα ο Παναιτωλικός. Τόσο στο γήπεδο όσο και στο Emileon ο αγωνιστικός χώρος άλλαξε ριζικά και οι «κυανοκίτρινοι» ανάρτησαν ένα σχετικό, «αποκαλυπτικό» βίντεο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η βελτίωση της ποιότητας των αγωνιστικών χώρων που χρησιμοποιεί η ομάδα μας, ήταν ένας από τους στόχους που μπήκαν πριν ένα χρόνο. Στο κεντρικό γήπεδο Παναιτωλικού και στα βοηθητικά του Αθλητικού Κέντρου Emileon.

Με τη βοήθεια ειδικών, εκπονήθηκε ένα στρατηγικό πρόγραμμα αναβάθμισης των υφιστάμενων γηπέδων σε επίπεδο τέτοιο που να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα standards που θέτει η UEFA. Με εργασίες βελτίωσης των εδαφολογικών και αποστραγγιστικών υποδομών, με νέες ποικιλίες υψηλού επιπέδου. Προστατεύοντας το περιβάλλον, με την ελαχιστοποίηση χρήσης χημικών σκευασμάτων και με εγκεκριμένα φυτοπροστατευτικά. Με την αγορά νέων, σύγχρονων μηχανημάτων.

Σε όλα αυτά προστέθηκε η επέκταση των αγωνιστικών χώρων με εξασφάλιση έκτασης 25 στρεμμάτων όμορων στο Emileon και την κατασκευή τριών γηπέδων, που είναι σχεδόν έτοιμα.

Με τις παρεμβάσεις αυτές, οι νέοι χλοοτάπητες προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια στους ποδοσφαιριστές και υψηλή προστασία από τραυματισμούς που σχετίζονται με το γήπεδο. Αναδεικνύουν την χρηστικότητα των γηπέδων και βελτιώνουν την εικόνα που αυτά παρουσιάζουν.

Οι εγκαταστάσεις μας αξιολογήθηκαν στις κορυφαίες της ελληνικής περιφέρειας σύμφωνα με την έκθεση του τεχνικού Συμβούλου της UEFA και ο Παναιτωλικός μπαίνει στην elite των αγωνιστικών επιφανειών των Super League.

Δείτε το video από την σημερινή εικόνα των γηπέδων μας:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα