Το «σαν σήμερα» της 5ης Μαΐου

Gazzetta team
Το «σαν σήμερα» της 5ης Μαΐου

bet365

Με το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ με το οποίο εξασφαλίζει αήττητος το πρωτάθλημα να ξεχωρίζει, δείτε τι έγινε στην Α' Εθνική σαν σήμερα 5 Μαΐου.

1963

Η μάχη του τίτλου συνεχίζεται και η ΑΕΚ περνάει μόνη πρώτη όταν επικρατεί του ΠΑΟΚ με 5-1 (2’ σουτ Τσαχουρίδης, 28’ σουτ Σταματιάδης, 36’ πέναλτι Νεστορίδης, 54’ σουτ Παπαϊωάννου, 76’ σουτ Ιμπραίμ – 84’ κεφαλιά Γιακουμής), ενώ ο Παναθηναϊκός παραχωρεί απρόσμενη ισοπαλία στο Αιγάλεω 1-1 (8’ σουτ Τουμπέλης – 88’ κεφαλιά Διαμαντόπουλος).

1975

Ο Ολυμπιακός είναι δύο βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ, αλλά έχει ένα δύσκολο παιχνίδι στο… Νέο Φάληρο. Παίζει με τον Εθνικό, που είναι αήττητος ως γηπεδούχος. Μετά από αμφίρροπο αγώνα, όπου ο Αρβανίτης αποκρούει πέναλτι του Δαβουρλή, ο Ολυμπιακός καταφέρνει να πάρει την νίκη με 2-1 (16’ πέναλτι Ελευθεριάδης – 3’ αυτογκόλ Κουρέας, 65’ κεφαλιά Κρητικόπουλος), που τον κρατάει πρώτο.

1996

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον μακριά από την κορυφή, ενώ ο Απόλλων ετοιμάζεται να παίξει τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Η αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται σε φόρμα και πετυχαίνει εντυπωσιακή νίκη μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-0 (7’ σουτ Νικολαϊδης, 32’ σουτ Μπάρνιακ, 58’ σουτ Κόλα).

2019

Πρωταθλητής ήδη, ο ΠΑΟΚ παίζει το τελευταίο παιχνίδι του στα Γιάννενα, όπου οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη, αλλά και να χάσει ο ΟΦΗ στο Περιστέρι. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ επικρατεί με 2-0 (60’ σουτ Άκπομ, 79’ σουτ Σάκχοφ) και γίνεται η δεύτερη ομάδα στην ιστορία, μετά τον Παναθηναϊκό του 1964, που τερματίζει το πρωτάθλημα αήττητη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα