Φερέιρα: «Πρέπει να ακούσουμε τους ποδοσφαιριστές»

Φερέιρα: «Πρέπει να ακούσουμε τους ποδοσφαιριστές»

Φερέιρα: «Πρέπει να ακούσουμε τους ποδοσφαιριστές»

bet365

O Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ συμμετείχε σε έρευνα αναφορικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

bwin - Περισσότερα από 2200 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Η εφημερίδα «Abola» συγκέντρωσε απόψεις ανθρώπων του ποδοσφαίρου και εκεί ο Αμπέλ Φερέιρα κατέθεσε τη δική του άποψη, με αφορμή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Γνωρίζουμε ότι το ποδόσφαιρο έχει υποστεί πρωτοφανείς αλλαγές και θα πρέπει να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις και όχι πάντα συναινετικές. Αυτή η νέα κατάσταση φέρνει μαζί της την ανάγκη για διαφορετικές σκέψεις και κρίσεις. Αυτοί που είναι επιφορτισμένοι με την προστασία της κοινωνίας και ιδιαίτερα αυτοί που ασχολούνται με τον αθλητισμό έχουν μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξουν τα πράγματα, να κάνουν τη διαφορά και να βελτιώσουν την κατάσταση. Να ακούμε λιγότερο εκείνους που αποφασίζουν για το ποδόσφαιρο από την άνεση του γραφείου τους, λαμβάνοντας αποφάσεις χωρίς κριτήρια», υποστήριξε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι σε οποιονδήποτε οργανισμό, και το βλέπω αυτό σε καθημερινή βάση στο ποδόσφαιρο, όταν κάποιος είναι στην καλύτερη κατάστασή του, μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Έτσι θα κερδίσουμε και αυτόν. Εάν είναι απαραίτητο θα παίξουμε «παράταση» ακόμη και... πέναλτι. Αυτή τη στιγμή θα ήθελα να ακούσω περισσότερο τους ποδοσφαιριστές, τι σκέφτονται και πώς ζουν όλα όσα συμβαίνουν. Πόσο θέλουν να παίξουν υπό αυτές τις συνθήκες, η ανάγκη τους να επιστρέψουν στην κανονικότητα, οι φόβοι τους, η ικανότητα τους να επικεντρωθούν εκ νέου στις νίκες και το ποδόσφαιρο, τη στιγμή που γνωρίζουμε ότι είναι ανθρώπινα αδύνατο να παραμείνουμε αδιάφοροι σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Αντιμετωπίστε τους ανθρώπους όπως είναι. Θα ήταν σημαντικό, κατά την ταπεινή μου γνώμη, να δοθεί φωνή σε όσους κάνουν το άθλημα αυτό, τόσο συναρπαστικό. Θα είναι τολμηρό, δεν ξέρω κι αν είναι εφικτό, να ακολουθήσει το ποδόσφαιρο μια νέα εποχή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα