Επιμένουν και… μπερδεύουν οι Σέρβοι για Ροζ

Επιμένουν και… μπερδεύουν οι Σέρβοι για Ροζ

Επιμένουν και… μπερδεύουν οι Σέρβοι για Ροζ

bet365

Καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα του σερβικού Τύπου για το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Λίντσεϊ Ροζ, όπως όμως έχουν απόσταση τα όσα έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής…

Χθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «hotspor» σημείωνε ότι η πρόταση του Ερυθρού Αστέρα στον Άρη για την αγορά των δικαιωμάτων του Λίντσεϊ Ροζ ανέρχεται στο ποσό των 750.000 ευρώ καθώς επίσης και ότι οι «κίτρινοι» την απέρριψαν. Τόνιζε δε το δημοσίευμα ότι η στάση της ομάδας της Θεσσαλονίκης προκάλεσε εντύπωση στην ομάδα του Βελιγραδίου δεδομένων των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει. Η ιστοσελίδα «mozzartsport», ισχυρίζεται ότι η πρόταση του Ερυθρού Αστέρα περιλαμβάνει οικονομικό αντάλλαγμα 600.000 ευρώ και προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Γάλλο αμυντικό με απολαβές μεγαλύτερες σε σχέση με αυτό που έχει στον Άρη.

Οι επιτελείς του Άρη δεν έχουν τοποθετηθεί επί του ζητήματος, απλώς μέσα διαρροής της ΠΑΕ σημείωσαν ότι η οικονομική απαίτησή τους για το Ροζ ανέρχεται στο ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Επίσης πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι αυτό που σίγουρα έγινε (εκ μέρους) του Ερυθρού Αστέρα ήταν η περιγραφή του οικονομικού πλαισίου επί του οποίου μπορεί να κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν επίσης ότι πέραν της σερβικής ομάδας, αυτή που επίσης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να το μετουσιώσει με την κατάθεση επίσημης πρότασης είναι η Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Η κροατική ομάδα αγωνίστηκε φέτος στους ομίλους του Champions League, βελτίωσε κατά μεγάλο βαθμό την οικονομική θέση της και σίγουρα έχει στη μεταγραφική λίστα της τον Λίντσεϊ Ροζ, δίχως όμως να έχει προχωρήσει σε τελική κίνηση για την απόκτησή του.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα